Dincu NU a purtat masca in spitalul din Suceava. Si el, si Ciolacu, reactii batjocoritoare cand au fost intrebati de jurnalisti despre acest fapt

actualitate

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, a participat, sambata la o vizita intr-un spital din Falticeni fara a purta masca de protectie, iar in momentul in care a fost intrebat de ce a incalcat legea, el a explicat ca i s-a rupt masca. Prezent la eveniment, dar si la discutie, presedintele PSD Ciolacu a catalogat intrebarea legata de purtarea mastii drept una „existentiala pentru zilele noastre si ancorata in realitate”.

Intrebat de catre un reporter care este motivul pentru care nu a purtat masca de protectie in timpul vizitei la care a participat sambata dimineata la Spitalul din Falticeni si de ce a urcat in lift, alaturi de alte persoane, fara masca, presedintele Consiliului National PSD, Vasile Dincu, a explicat ca s-a aflat in aceasta situatie din cauza ca masca de protectie pe care o avea s-a rupt.

„Am imprumutat alta masca, a fost un accident, pana la urma am iesit din cladire, ca nu am ramas”, a explicat Dancu, aratand masca rupta.

In momentul in care reporterul i-a atras atentia lui Vasile Dincu asupra faptului ca a iesit din spital doar la finalul vizitei, ramanand in incinta cladirii fara a purta masca, presedintele Ciolacu a intervenit afirmand: „O intrebare existentiala pentru zilele noastre si ancorata in realitate”

„Nu am ce sa va spun altceva decat ca mi s-a rupt masca. Si eu va multumesc pentru profunda intrebare”, a replicat si Vasile Dincu, citat de news.ro.

Mai mult despre: ,

Comentarii: