Dinozaurul Melescanu, explicatii aiuritoare privind acceptarea ofertei PSD. Abia mai tine legatura cu realitatea – Video

politica

Teodor Melescanu respinge solicitarea lui Calin Popescu Tariceanu de a refuza oferta de a deveni presedinte al Senatului. 

„Cineva trebuie sa conduca in mod impartial. ALDE are garantia ca va fi tratat foarte corect, ca si toti ceilalti”, a sustinut Melescanu.

Calin Popescu Tariceanu a convocat, marti, o sedinta a conducerii ALDE pentru a discuta despre oferta facuta de PSD lui Melescanu. El a incercat sa-l convinga pe acesta sa refuze, insa fara succes.

PSD il va sustine pentru functia de presedinte al Senatului pe Teodor Melescanu, a anuntat, luni, premierul Viorica Dancila.

„Noi il sustinem pe domnul Teodor Melescanu. (…) Sunt multe optiuni, s-a votat si il sustinem pe domnul Teodor Melescanu”, a spus Dancila dupa sedinta grupului parlamentar al PSD de la Senat.

Intrebata daca a discutat cu Melescanu despre acest subiect, premierul a raspuns: „Nu puteam sa fac propunerea fara a avea o discutie”.

Mai mult despre:

Comentarii: