Dinozaurul Melescanu scoate capul. A facut alianta un celebru penal PSD pentru alegerile locale din septembrie

politica

PSD, ALDE si Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) anunta infiintarea „Aliantei pentru Modernizarea Neamtului 2020”, in vederea candidaturii comune pentru Consiliul Judetean Neamt la alegerile locale programate pentru 27 septembrie.

Anuntul privind alianta la nivel local a celor trei formatiuni politice a fost facut, sambata, de catre presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, intr-o conferinta de presa in care i-a avut alaturi pe Teodor Melescanu, ca reprezentant al PPU, si pe Ion Asaftei, presedintele ALDE Neamt si vicepresedinte al Consiliului Judetean Neamt.

Ionel Arsene va fi sustinut pentru un nou mandat in fruntea Consiliului Judetean Neamt.

Liderul PSD Neamt a precizat ca alianta dintre cele trei formatiuni politice este „doar la nivelul Consiliului Judetean”, pentru functia de presedinte al CJ si pentru componenta acestuia.

„In restul localitatilor ALDE merge cu candidati proprii. Cu PPU vom avea alianta la nivelul municipiului Piatra Neamt, Roman, Targu Neamt, Bicaz si Rosnov si daca in comune acolo unde candidatii nostri se inteleg pot sa mai fie aliante. Competitia, chiar daca suntem intr-o alianta la judet, nu este rea si poate sa aduca ulterior aliante postelectorale”, a declarat Ionel Arsene, citat de news.ro.

Acesta a precizat ca alianta isi propune „sa faca proiecte marete” si in urmatorii ani in judetul Neamt.

„Tema aliantei este continuitate, pentru ca aici, la Neamt, PSD impreuna cu ALDE si in viitor impreuna cu PPU vrea sa faca o alianta prin care sa modernizam judetul Neamt asa cum merita acest judet. Am avut timp de patru ani o alianta in care am facut performanta din punct de vedere administrativ si asta au simtit-o toti locuitorii judetului Neamt”, a mai afirmat Arsene.

La randul sau, senatorul Teodor Melescanu, actual presedinte interimar al PPU Neamt, a aratat ca PPU va fi „aliat fidel si serios” pentru alegerile la CJ Neamt.

„Obiectivul pe care ni l-am fixat este acela de a contribui la asigurarea unei continuitati in administrarea judetului Neamt si din acest punct de vedere vom fi aliati fideli si seriosi pentru alegerile la nivelul Consiliului Judetean si in acelasi timp am decis ca in principalele municipii, orase din zona, eventual si din alte localitati sa mergem impreuna cu PSD”, a anuntat Melescanu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: