Dinozaurul Melescanu si-a facut partid nou si anunta ca o sustine pe Dancila la Presedintie

politica

Presedintele interimar al Partidului Forta Nationala (PFN), Teodor Melescanu, a declarat sambata ca o va sustine si in turul al doilea al alegerilor prezidentiale pe Viorica Dancila, candidata PSD.

„Am avut mai multe discutii. Nu am ascuns niciodata faptul ca am sustinut-o pe doamna Dancila in primul tur si o voi sustine si in turul doi al alegerilor (n.r. prezidentiale) si, din ceea ce am vazut la colegii mei, probabil ca marea lor majoritate vor urma aceasta idee”, a precizat Melescanu, la Palatul Parlamentului, dupa sedinta Consiliului National al PFN, unde a fost validat ca presedinte interimar al partidului.

In context, el a spus ca a fost multumit de modul in care a fost organizat in diaspora primul tur al alegerilor prezidentiale.

„In mare masura, da si vreau sa va spun ca, din pacate, nu se prea vorbeste de acest lucru (…). Din cate cunosc, nu au fost probleme deosebite, dar, in mare masura, se dovedeste ca legea pe care am adoptat-o a oferit cu adevarat oamenilor din diaspora posibilitatea de a-si exprima preferintele lor electorale”, a afirmat el.

Intrebat daca intentioneaza sa se alieze cu PSD pentru a-si mentine functia de presedinte al Senatului, Melescanu a raspuns ca PFN este un partid de centru, deschis spre toate partidele.

„Asa cum v-am spus, noi suntem un partid de centru, suntem deschisi spre toate partidele, noi nu avem optiuni deja adoptate in acest moment, insa in mod evident va trebui sa ne gandim si la ceea ce vom face pe mai tarziu si asta impreuna cu colegii mei din conducerea partidului”, a punctat liderul PFN.

Mai mult despre: ,

Comentarii: