„Discriminatul” Laufer, obsedat de presedintele Iohannis. Un nou atac violent: „Calca in picioare constitutia si legile tarii”

politica

Fostul ministru pentru IMM-uri, Ilan Laufer, a afirmat, joi, in contextul presedintiei Consiliului,ca Romania este ”foarte bine pregatita si va face o treaba nu buna, ci extraordinara, in ciuda faptului ca s-a incercat si se incearca sabotarea guvernului Romaniei atat din tara cat si din strainatate”.

”Romania a preluat presedintia rotativa a consiliului UE, cu siguranta cel mai important moment in ceea ce priveste atat politica externa si interna a Romaniei, cat si cea economica, de dupa aderarea la NATO si UE. Cred ca Romania este foarte bine pregatita si va face o treaba nu buna, ci extraordinara, in ciuda faptului ca s-a incercat si se incearca sabotarea guvernului Romaniei atat din tara cat si din strainatate prin toate mijloacele de care dispun si acestea nu sunt putine deloc, este un asalt fara precedent asupra guvernului Romaniei si al Presedintelui PSD Liviu Dragnea.

Nu am vazut ca presa internationala sau politicieni straini (de altfel foarte preocupati de Presedintele PSD-ului) sa condamne pana si modul in care Presedintele Iohannis calca in picioare constitutia si legile tarii, sau existenta protocoalelor secrete care au dus la calcarea in picioare ale drepturilor omului in Romania si implicit ale cetatenilor romani, cetateni europeni fara drepturile omului garantate in tara lor. In toti acesti ani companiile cu capital romanesc si oamenii de afaceri din Romania au devenit tinte si apoi victimele acestui odios care a facut posibile toate abuzurile incomensurabile din Romania”, a scris pe Facebook Ilan Laufer, consilier onorific in guvernul Dancila.

El a mai spus ca Guvernul este foarte bine pregatit pentru responsabilitatea si oportunitatea oferite de presedintia comisiei UE”.

”Oportunitatea este mare din punct de vedere economic, Romania urmand sa aiba un rol esential in constructia urmatorului exercitiu financiar multianual si a finalizarii procesului pentru Brexit. Avem ocazia sa facem un pas mare inainte in ceea ce priveste eficienta cu care reusim sa atragem fondurile UE, dar si o pozitie mai buna pentru negocierile urmatorului exercitiu financiar. Impactul in economie al acestor actiuni va fi unul semnificativ. O prioritate uriasa a Romaniei din punct de vedere economic si politic este aderarea la spatiul Schengen. Aderarea Romaniei la spatiul Schengen nu mai poate fi amanata. Este pur si simplu o “sanctiune” nejustificata impotriva cetatenilor Romaniei si a economiei romanesti, cu toate ca UE considera ca Romania este pregatita de foarte multa vreme, pana acum interesele altor tari membre precum Olanda, Germania si Austria au dus la mentinerea Romaniei in afara spatiului Schengen!

Aderarea la spatiul Schengen va fi un motor suplimentar pentru economia romaneasca, mai ales pentru capitalul romanesc. O alta prioritate pentru economia romaneasca este finalizarea autostrazii care leaga Constanta de vestul tarii, iar acum avem si legea PPP care va aduce un aport simtitor pentru proiectele de infrastructura mare. Guvernul Romaniei va face o treaba extraordinara in perioada in care detinem presedintia rotativa a consiliului UE, asta ii sperie cel mai mult pe cei care ataca neincetat guvernul Romaniei si PSD”, a conchis Laufer.

Mai mult despre: ,

Comentarii: