Ce s-a discutat la Cotroceni in spatele usilor inchise. Serban Nicolae a turnat tot la Antena 3: „S-au spus niste lucruri ceva mai deschis”

politica

Senatorul PSD Serban Nicolae a relatat, miercuri, la Antena 3 ce discutii a purtat delegatia PSD cu presedintele Iohannis in spatele usilor inchise.

„S-au spus niste lucruri ceva mai deschis si direct decat apar in spatiul public, unde fiecare vrea sa para mai sobru. A spus domnul Iohannis ca se stie cu domnul Dragnea de multa vreme si ca nu e cazul sa fie protocolar in abordari. Exista niste clisee, cum ar fi ideea ca dezbaterile au fost netransparente si pe durata scurta.

I-am spus domnului Iohannis, ca nu poate nu stia, ca primele discutii au inceput in 2015. I-am spus ca au fost o serie intreaga de preocupari, ca am dorit sa fim cat mai transparenti. Mi-a spus ca legile nu au iesit foarte bune. I-am spus ca verdicte de acest fel pot fi date judecand efectele, deocamdata nu avem efecte.

Ne-a spus ca ar fi vrut sa tinem cont de opiniile Comisie de la Venetia”, a declarat Nicolae la Antena 3.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, dupa consultarile de la Cotroceni, ca presedintele Klaus Iohannis putea sa joace pana acum rolul de mediator, deoarece nu PSD a „alimentat ura”.

„Domnul Iohannis putea sa fie mediator pana acum, nu noi am alimentat ura, dezbinarea, scandalul pe marginea scandalului pe legile Justitiei. Doar ca am rezistat la aceste jigniri, atacuri violente, mergand pe atingerea obiectivelor”, a spus Liviu Dragnea, dupa consultarile de la Cotroceni pe legile Justitiei.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: