Discutie furtunoasa la B1 TV, un PSD-ist este uimit ca un tehnocrat s-a intors in tara: „Hai, domnule, termina cu patriotismul asta! Nimeni nu mai crede in asa ceva”

politica

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan si-a manifestat uimirea, intr-o emisiune la BV1 TV, fata de un fost membru al Cabinetului Ciolos pentru ca acesta s-a intors in Romania. „Hai, domnule, termina cu patriotismul asta!!! Nimeni nu mai crede in asa ceva”, a declarat Ivan.

Dialogul a fost redat pe Facebook de Ileana Niculae:

Discutie halucinanta, la B1, intre Manuel Costescu de la USR si Catalin Ivan de la PSD:

-Domnule Costescu de ce ati plecat de la un salariu mare ca sa veniti in Guvern pe un salariu mic? Sa nu imi spuneti ca din patriotism?
-O sa va surprind, dar exact de aceea am venit, a raspuns Costescu.
-Hai, domnule, termina cu patriotismul asta!!! Nimeni nu mai crede in asa ceva, a adaugat Catalin Ivan.

Mai mult, realizatorul Silviu Manastire si-a manifestat curiozitatea fata de pretul costumului cu care esra imbracat Costescu. A primit un raspuns la care nu se astepta.

-Cat costa costumul pe care il aveti domnule Costescu? l-a intrebat Silviu Manastire.
-200 de dolari, a raspuns Costescu.
-Cum, domnule, doar 200 de dolari? La salariul dumneavoastra de la Londra, doar 200 de dolari?!!
– Ar trebui sa va intrebati de ce eu am costum de 200 de dolari si cei din Parlament, care au venituri mici, au costume de 1000 de euro. Asta ar trebui sa va intrebati, domnule Manastire!

Si, domnule Ivan, spuneti ca vreti sa se intoarca romanii care au plecat din tara! Uite ca ne-am intors, de ce nu va convine?

Potrivit CV-ul, Manuel Costescu a lucrat la New York si Londra inainte de a veni ca secretar de stat in Guvernul Ciolos.

„Dupa studii la Harvard Kennedy School of Government si MIT, am lucrat in McKinsey & Company in New York in postura de consultant pe strategie si management, dupa care m-am reorientat catre domeniul financiar si m-am angajat la JP Morgan in Londra.

La inceputul anului am parasit jobul de director executiv din JPM si am devenit secretar de stat”, spune Costescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: