Disidentii anti-Dragnea preiau puterea in PSD. Interimarii numiti dupa incarcerarea lui Dragnea. Cine ajunge in fruntea Camerei Deputatilor

politica

Biroul permanent al Camerei a stabilit marti numirea lui Carmen Mihalcescu in functia de presedinte interimar al acestui for legislativ. De asemenea, Paul Stanescu a fost ales presedinte executiv interimar al PSD, in locul Vioricai Dancila, care a devenit sefa a PSD in locul lui Dragnea.

„In sedinta Bp a fost stabilit un presedinte interimar al Camerei Deputatilor pentru gestionarea problemelor curente pana la alegerea unui presedinte definitiv, potrivit regulamentului, in persoana doamnei Carmen Mihalcescu”, a anuntat Lia Olguta Vasilescu, secretar al Camerei.

Vasilescu a adaugat ca Biroul permanent a decis trimiterea la Comisia juridica a solicitarilor din partea grupurilor PNL si USR de constatare a incetarii de drept a mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea si a celui de presedinte al Camerei.

„Comisia juridica urmeaza sa intocmeasca un proiect de hotarare de vacantare a locului de deputat si de vacantare a functiei de presedinte al Camerei Deputatilor, sa retrimita Biroului permanent care va fi convocat de indata pentru a convoca plenul Camerei Deputatilor”, a precizat Vasilescu.

De asemenea, BPN al PSD a decis ca Paul Stanescu sa fie numit presedinte executiv interimar al PSD.

Mai mult despre: ,


Comentarii: