„Putin a fost NEUTRALIZAT”. Noi informatii despre DISPARITIA liderului rus

externe

„Vladimir Putin este in viata, dar a fost neutralizat”, a declarat sambata noapte unul dintre apropiatii liderului rus, Geidar Dzemal, sef al Comitetului National Islamic.

Dzemal sustine ca Putin este victima unei lovituri de stat pusa la cale de Nikolai Patrusev, fostul sef al FSB, serviciul de securitate interna al Rusiei.

In continuare, dupa noua zile, nu exista niciun semn de viata din partea lui Putin. Zvonurile au explodat la Moscova dupa ce un convoi de autocamioane a fost vazut parcat langa Kremlin, oamenii vorbind despre faptul ca presedintele este evacuat.

tiruri

„Putin este luat prizonier, insa este viu. Dupa parerea mea a fost organizata o lovitura de stat”, a mai spus Dzemal, considerat unul dintre oamenii credinciosi lui Putin.

„Din informatiile mele, Patrusev s-a intalnit cu liderul cecen Ramzan Kadirov si a incercat sa-l atraga de partea sa. Patrusev a fost de curand in Statele Unite, cu toate ca oficialii rusi de rang inalt au interdictie acolo. Cred ca i s-a oferit ceva ce nu a putut refuza”, a declarat Dzemal la postul georgian de televiziune Rustavi 2.

Ramzan Kadirov a declarat deja ca ii va ramane loial lui Putin, „indiferent daca acesta mai este in functie sau nu”. Liderul cecen a dezvaluit ca sunt oameni care „incearca sa-l raneasca pe presedintele Rusiei si pe insasi Rusia„.

Nicio alta voce din sistemul de putere de la Moscova nu s-a auzit in aceste zile. Premierul Medvedev tace, ministrul Apararii, Serhei Soigu, tace si el, iar Sergei Ivanov, seful administratiei de la Kremlin, responsabil de serviciile de securitate, nu a scos nici el nicio vorba.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: