Disparutul Ninel Peia a fost gasit. De ce s-a ascuns, strategie de campanie

politica

Ninel Peia, candidatul Partidului Neamul Romanesc la alegerile prezidentiale, despre care politistii clujeni au fost sesizati ca a disparut, a fost gasit joi noaptea la Manastirea Putna.

„A fost gasit la Manastirea Putna, unde a spus ca a mers sa se roage”, au declarat pentru Mediafax surse din ancheta.

Politia Cluj a pecizat ca Ninel Peia era cazat in manastire si nu a fost victima niciunei infractiuni.

„Acesta a refuzat sa insoteasca politistii pentru incheierea formalitatilor, sens in care a fost incheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, spun politistii.

Disparitia subita a lui Peia a fost cel mai probabil o tactica de a genera stiri de presa astfel incat sa isi mareasca notorietatea inainte de alegeri.

Politistii clujeni au fost sesizati despre disparitia lui Ninel Peia de Serviciul de Protectie si Paza. Candidatul la presedintie din partea Partidului Neamul Romanesc ar fi fost vazut ultima data in cursul noptii de miercuri spre joi, la ora 01:17, pe camerele de supraveghere ale hotelului in timp ce parasea cladirea.

„In aceasta dupa-amiaza, IPJ Cluj a fost sesizat de catre Serviciul de Protectie si Paza despre disparitia lui Ninel Peia, candidat la presedintia Romaniei. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar in aceasta dimineata nu a mai fost gasit si nici nu a mai raspuns la telefon. In cauza se efectueaza cercetari.

Facem precizarea ca persoana in cauza beneficia de serviciile de protectie si paza doar pe perioada activitatilor publice din cadrul campaniei electorale, el fiind vazut pe imaginile de pe camerele de supraveghere parasind hotelul, in cursul noptii, la ora 01:17 minute”, se arata intr-un comunicat al IPJ Cluj.

Candidatul Partidului Neamul Romanesc la presedintie, Ninel Peia, a participat, miercuri seara, la un hotel din Cluj-Napoca la o intalnire electorala alaturi de peste 50 de membri si simpatizati, la actiune fiind prezent si secretarul general al formatiunii, generalul (r) Constantin Onisor.

Mai mult despre:


Comentarii: