Disperare mare. Ciolacu ii face campanie lui Firea de la Buzau, din fata sectie de vot: „Bucurestenii sa aleaga continuitatea”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a facut campanie Gabrielei Firea chiar in ziua alegerilor. El a tinut sa transmita de la Buzau, locul in care a votat, ca bucurestenii ar face bine sa „aleaga continuitatea”.

„Sunt ferm convins ca si bucurestenii vor alege continuitatea si vor alege oamenii care le-au fost alaturi in acesta perioda dificila, care vor vota cu oamenii care au realizari si nu fac promisiuni. Perioada umilintei fata de medici, parinti, bunici si copii sa ia sfarsit in Romania”, a declarat Ciolacu dupa ce a votat.

Citeste si: Zi neagra pentru Firea. Bucurestenii ies in numar mare la vot, prezenta de doua ori mai mare fata de 2016

Prezenta la vot in Bucuresti era, la ora 08.00, de doua ori mai mare fata de alegerile din 2016. La ora 08.00 votasera peste 2% dintre bucurestenii cu drept de vot.

Analistii afirma ca Firea va pierde cu certitudine daca prezenta la vot in Capitala va fi mai mare de 40%.

Gabriela Firea a votat la ora 07.00, cu trei ore mai devreme fata de ora anuntat de PSD. Firea s-a ferit nu numai de presa, ci si de cetatenii obisnuiti. Ea a venit insotita de un grup numeros de indivizi masivi, cu aspect de interlopi.

Mai mult despre: ,

Comentarii: