Disperare mare, Clotilde i-a scos din minti. Mirel Curea anunta ca va strange personal semnaturi pentru demiterea primarului Sectorului 1

politica

Mirel Curea, subordonat al condamnatului Dan Andronic si invitat permanent la Antena 3 si RTV, anunta ca va strange personal semnaturi pentru organizarea unui referendum de demitere a lui Clotilde Armand. Curea a lucrat in trecut si pentru un alt celebru penal, puscariasul „Niro”.

„In cateva zile, se vor organiza in Sectorul 1 puncte pentru strangerea de semnaturi pentru trimiterea doamnei Clotilde Armand la odihna si tratament. Le vom strange cu un stegulet de semnalizare, in soare, pentru ca nu putem spera ca madama sa aprobe amplasarea de corturi, ceea ce motiveaza si mai abitir.

La fel cum pe mine ma motiveaza suplimentar faptul ca in fata casei mele si in capatul strazii troneaza in continuare mormane de gunoaie. Cine are posibilitatea sa aduca mai multe semnaturi, va putea descarca in cel mai scurt timp formulare de pe net. Eu voi face de serviciu, cot la cat cu alti voluntari, la un asemenea punct”, a anuntat Curea pe pagina sa de Facebook.

Postarea sa a fost imediat preluata de Antena 3, fiind promovata puternic.

Citeste si: Ciolacu o ameninta pe Clotilde Armand: „O anunt pe doamna Clotilde ca se vor strange semnaturile si se va face referendum pentru demitere”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat pe 22 iunie ca „se vor strange” semnaturile necesare pentru declansarea unui referendum de demitere a lui Clotilde Armand.

Desi a sustinut ca PSD nu se implica in strangerea de semnaturi, Ciolacu a anuntat ca numarul necesar de semnaturi pentru declansarea referendumului va fi obtinut.

„O anunt pe doamna Clotilde ca se vor strange aceste voturi (semnaturi) si se va face referendum”, a declarat Ciolacu la Romania TV.

Ciolacu a adaugat ca este nevoie de 52.000 de semnaturi.

Citeste si: Clotilde Armand da jos panourile unui smecher PSD: „A primit din partea doamnei Firea un contract de 18 milioane de euro cu primaria Capitalei”

Deputatul PSD Daniel Ghita si-a indemnat sustinatorii, saptamana trecuta, sa stranga semnaturi pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. „Minte, jigneste si are impresia ca Primaria Sec 1 este mosia parintilor din Guadalupe”, sustine Ghita.

„Primesc sute de mesaje: Ne pare rau, ca am tacut cand s-au fraudat alegerile la Capitala! Nu aveam gunoaie pe strazi, sobolani, vulpi, capuse si gandaci, isteriile unei incompetente, care minte, jigneste, si are impresia ca Primaria Sec 1 este mosia parintilor din Guadalupe?!

Cand am anuntat ca #gabrielafirea a fost tradata, furata (prin STS) si un Exit Poll fals, care nu reflecta adevarul, eram jignit de postacii USR. Firea NU a pierdut alegerile!

S-au fraudat alegerile la Capitala si in Sectorul 1! Strangem semnaturi sa ii demitem din functii ? Fapte, de vorbe suntem satui.

Cine organizeaza strangerea de semnaturi ? Poporul este Guvernul si Parlamentul!”, a scris Ghita pe Facebook.

PSD va sustine orice initiativa cetateneasca de convocare a unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat, pe 8 iunie, presedintele partidului, Marcel Ciolacu.

„Am decis, impreuna cu colegii mei, sa sustinem orice initiativa cetateneasca de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1. Orice initiativa cetateneasca, nu initiativa politica. Doamna Clotilde Armand a demonstrat ca nu este in stare sa-si exercite atributiile de primar. Bataia de joc la dresa locuitorilor Sectorului 1 trebuie sa inceteze mai repede de 4 ani cat ar avea mandatul doamna primar al Sectorului 1”, a afirmat Ciolacu, dupa sedinta Consiliului Politic National al PSD.

El a adaugat ca primarul Sectorului 1 ar trebui sa ia exemplul Sectoarelor 3 si 4.

„Inainte sa se vaite de mafia din salubritate, doamna Clotilde Armand ar trebui sa faca o vizita prin Sectorul 3 sau prin Sectorul 4 sa vada cum arata acolo tot serviciul local, cum nu exista gropi, nu exista gunoaie si cum, in continuare, parcurile arata la un standard european”, a mai spus liderul PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: