Categories: politica

Disperare mare, cum incearca Dragnea sa refaca majoritatea in Camera Deputatilor. Sedinta cu liderii PSD inainte de CEX

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a convocat o noua sedinta a conducerii PSD inainte de intrunirea Comitetului Executiv al partidului, care va avea loc, luni, de la ora 14.00. El cauta sa gaseasca solutii pentru a reface majoritatea din Camera Deputatilor.

Antena 3, post de propaganda al PSD, afirma ca Liviu Dragnea a initiat discutii „om la om” cu parlamentarii din PNL si PMP, incercand sa ii cumpere pentru a reface majoritatea din Camera Deputatilor. De asemenea, seful PSD discuta si despre viitoarea motiune de cenzura a Opozitiei, dorind sa se asigure ca aceasta nu va fi adoptata.

Liberalii vor continua, luni, demersul revocarii lui Liviu Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor si a vicepresedintelui Florin Iordache, a anuntat purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca. Acesta a spus ca partidul va boicota sedintele de plen daca acestia vor conduce sedintele.

„Vom boicota toate sedintele de plen care vor fi conduse de Liviu Dragnea si Florin Iordache pentru ca ei in acest moment comit un abuz. Asta inseamna ca trebuie finalizata procedura de revocare a celor doi care ocupa functii de conducere la Camera Deputatilor. (…) Nu vom participa la sedintele respective, asta inseamna boicot. Noi credem ca pana la discutarea si dezbaterea proiectului de lege a bugetului de stat si a Legii pensiilor se va finaliza procedura de revocare a celor doi din functii”, a declarat Ionel Danca, in Parlament.

Liberalul a afirmat ca in prezent Liviu Dragnea si Florin Iordache nu mai pot conduce sedintele de plen ale Camerei Deputatilor, fiind propusi pentru revocare.

„In acest moment atat Liviu Dragnea, cat si Florin Iordache au pe ordinea de zi votata ieri in sedinta Camerei Deputatilor doua cereri de revocare din functiile pe care le detin la conducerea Camerei Deputatilor. Aceasta procedura trebuie finalizata prin vot final in urmatoarea sedinta de plen. Atat timp cat pe ordinea de zi vor fi aceste cereri de revocare votate ieri, atat Liviu Dragnea cat si Florin Iordache nu pot conduce sedintele Camerei Deputatilor. Practic in acest moment Liviu Dragnea si Florin Iordache nu mai pot ocupa functii de conducere in ceea ce priveste sedintele Camerei Deputatilor”, a adaugat Danca.

Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

BREAKING Numar record de decese de la inceputul pandemiei: 237. S-au inregistrat inca 2.931 de noi cazuri

In ultimele 24 de ore s-a inregistrat cel mai mare numar de decese de la…

17 minute ago

Maia Sandu, vizita oficiala la Bucuresti. Este primita de presedintele Iohannis la Palatul Cotroceni

Seful statului Klaus Iohannis o va primi marti, la Palatul Cotroceni, de la ora 17.30,…

13 minute ago

Solutia care ar rezolva criza politica. Liderii coalitiei se pregatesc de o noua runda de discutii

Liderii coalitiei de guvernare se reunesc marti de la ora 16:00 pentru o noua runda…

2 ore ago

Pretul apartamentelor va creste in perioada urmatoare: „Bani pe piata sunt, intr-o piata galopant inflationista”

Exista riscul ca pretul apartamentelor sa creasca in perioada urmatoare, ca urmare a cererii mari…

47 de minute ago

Vlad Voiculescu revine cu noi acuzatii la adresa lui Citu: „Minciuna si pretext. Inclusiv eu am discutat ordinul cu Florin Citu”

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu catalogheaza drept "o minciuna" afirmatia conform careia ordinul dat…

2 ore ago