politica

Disperare mare, cum incearca Dragnea sa refaca majoritatea in Camera Deputatilor. Sedinta cu liderii PSD inainte de CEX

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a convocat o noua sedinta a conducerii PSD inainte de intrunirea Comitetului Executiv al partidului, care va avea loc, luni, de la ora 14.00. El cauta sa gaseasca solutii pentru a reface majoritatea din Camera Deputatilor.

Antena 3, post de propaganda al PSD, afirma ca Liviu Dragnea a initiat discutii „om la om” cu parlamentarii din PNL si PMP, incercand sa ii cumpere pentru a reface majoritatea din Camera Deputatilor. De asemenea, seful PSD discuta si despre viitoarea motiune de cenzura a Opozitiei, dorind sa se asigure ca aceasta nu va fi adoptata.

Liberalii vor continua, luni, demersul revocarii lui Liviu Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor si a vicepresedintelui Florin Iordache, a anuntat purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca. Acesta a spus ca partidul va boicota sedintele de plen daca acestia vor conduce sedintele.

„Vom boicota toate sedintele de plen care vor fi conduse de Liviu Dragnea si Florin Iordache pentru ca ei in acest moment comit un abuz. Asta inseamna ca trebuie finalizata procedura de revocare a celor doi care ocupa functii de conducere la Camera Deputatilor. (…) Nu vom participa la sedintele respective, asta inseamna boicot. Noi credem ca pana la discutarea si dezbaterea proiectului de lege a bugetului de stat si a Legii pensiilor se va finaliza procedura de revocare a celor doi din functii”, a declarat Ionel Danca, in Parlament.

Liberalul a afirmat ca in prezent Liviu Dragnea si Florin Iordache nu mai pot conduce sedintele de plen ale Camerei Deputatilor, fiind propusi pentru revocare.

„In acest moment atat Liviu Dragnea, cat si Florin Iordache au pe ordinea de zi votata ieri in sedinta Camerei Deputatilor doua cereri de revocare din functiile pe care le detin la conducerea Camerei Deputatilor. Aceasta procedura trebuie finalizata prin vot final in urmatoarea sedinta de plen. Atat timp cat pe ordinea de zi vor fi aceste cereri de revocare votate ieri, atat Liviu Dragnea cat si Florin Iordache nu pot conduce sedintele Camerei Deputatilor. Practic in acest moment Liviu Dragnea si Florin Iordache nu mai pot ocupa functii de conducere in ceea ce priveste sedintele Camerei Deputatilor”, a adaugat Danca.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Recent Posts

Piedone ridica miza. Anunt pentru Ciolacu si Firea: „Niciodata, niciodata. Niciodata nu ma voi retrage, dar niciodata”

Cristian Popescu Piedone a sustinut apasat, marti seara, la Antena 3 ca "niciodata" nu se…

7 ore ago

Qatar: Hamas va ramane la Doha atata timp cat prezenta sa este „utila si pozitiva” in negocierile pentru incheierea razboiului

Biroul politic al Hamas va ramane la Doha atata timp cat prezenta sa este „utila…

12 ore ago

Doi ucraineni care au trecut granita in Romania prin Muntii Maramuresului au fost recuperati de Salvamont

Doi ucraineni cu varste de 25 si 26 de ani au fost salvati de SPJ…

12 ore ago

Liderul cecen Ramzan Kadirov se filmeaza antrenandu-se, pe fondul zvonurilor privind starea sa de sanatate

La cateva ore dupa ce Novaya Gazeta Europe a publicat un articol potrivit caruia liderul…

12 ore ago

Spania a decis ca Biserica Catolica sa compenseze victimele abuzurilor sexuale comise de membrii sai

Spania a aprobat marti un plan care prevede oferirea unor compensatii victimelor abuzurilor sexuale comise…

13 ore ago

Iranul ameninta ca va anihila Israelul daca acesta lanseaza un atac major asupra sa

Un atac israelian asupra teritoriului iranian ar avea ca rezultat disparitia „regimului sionist”, a declarat…

13 ore ago