Disperare mare la PSD: Un figurant, asistentul lui Steven Seagal, a fost prezentat de propaganda PSD ca „interlop” #REZIST | VIDEO

opinii

Disperati sa-i spele imaginea lui Liviu Dragnea, facuta praf de imaginile cu interlopii care l-au flancat la Inalta Curte de Casatie si Justitie, propagandistii mafiei din politica au comis una dintre cele mai jenante gafe de presa din istoria Romaniei.

Romania TV, postul inculpatului fugar Sebastian Ghita, precum si Antena 3, postul infractorului eliberat conditionat Dan Voiculescu, au difuzat stirea potrivit careia barbatul care i-a fluturat lui Liviu Dragnea catuse, la intrarea in ICCS, este un interlop periculos.
Plesoianu a fost folosit pentru a ”livra” minciuna

Stirea s-a bazat pe o postare de pe Facebook a deputatului PSD Liviu Plesoianu care prezenta doua poze cu acest barbat tinand in mana o sabie. Plesoianu a scris un text denigrator la adresa protestatarilor #REZIST, spunand ca barbatul cu sabia e interlop si ca Liviu Dragnea a fost in pericol serios la Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru ca grupul care i-a strigat lozinci si i-a fluturat catuse prin fata planifica si altceva.
Postare isterica a deputatului PSD

Liviu Plesoianu a postat fotografiile si informatia falsa pe Facebook folosind o exprimare pe ton isteric si denigrator.

”Iata cu cine a venit dupa el pseudojurnalistul scelerat (Malin BOT), pentru a-l agresa pe presedintele Camerei Deputatilor… Imi este foarte #SCARBA de #PROPAGANDA abjecta a lui Rares Bogdan-TALIBAN, a lui Oreste-ESOTERICUL, a distinsei Unitati-de-Manipulare DOGIOIU, precum si a tuturor celorlalti slujitori ai Noii Securitati!

P.S. #REZIST? Astia sunt reprezentantii vostri? …Astept un raspuns din partea ONG-urilor mega implicate social care si-au deplasat recent „constiinta civica” la Cotroceni… #SiNoiVaVEDEM …in toata splendoarea voastra!

”Interlopul #REZIST” este, de fapt, un fost actor si figurant

Adevarul este insa amuzant pentru ca pune toata propaganda PSD intr-o lumina penibila. Plesoianu si-a bazat ”dezvaluirea” pe fotografii din filme cu un figurant. Bogdan Stan, protestatarul #REZIST care i-a fluturat catusele lui Dragnea prin fata si pe care Plesoianu il prezenta ca interlop cu sabie a fost actor – figurant. Pozele sunt din filme in care el a jucat.
Bogdan a spus pe Facebook acest lucru imediat dupa ce postul Romania TV a prezentat informatiile false. Cu toate acestea, cateva ore mai tarziu, postul Antena 3 difuza postarea lui Pleosoianu ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Zeci de persoane au reclamat la CNA cele doua posturi de televiziune, dupa ce informatia corecta a ajuns la public, prin intermediul retelelor sociale.

”Am jucat si cu Steven Seagal. Aveam rolul de ajutor al lui intr-o operatiune in care am spart o usa si am intrat peste niste infractori. Cu sabiile m-am pozat la Calugareni cand am filmat pentru un film cu scenariu istoric. La Inalta Curte m-am dus cu catuse de jucarie, de la Jumbo, pentru a-i atrage atentia lui Dragnea ca trebuie sa-si puna catuse morale. Chiar daca e condamnat cu suspendare, un infractor nu poate sta pe o functie publica”, a spus Bogdan.

Denigrarea a fost preluata si de multiplul inculpat Dan Andronic

Denigrarea lansata de Liviu Plesoianu a fost preluata orbeste si de site-ul multiplului inculpat Dan Andronic, cercetat de DNA in mai multe dosare penale.

”Ce sa vezi insa, in spatele lui Malin Bot au fost pozati doi indivizi „implicati social”, care cica au venit sa protesteze impotriva lui Dragnea, spontan si din proprie initiativa. „Implicatii social” au fost descoperiti pe Facebook in posturi de interlopi, unul cu sabia, iar celalalt cu pistolul in mana, cu tatuaje si cu burtile la vedere”, a scris evz.ro.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: