”Disperare, numele tau este PSD!”. Florin Citu ii trimite pe pesedisti „sa puna mana pe carte”

politica

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, sustine ca PSD produce stiri false pe teme economice, acestea vizandu-l direct. ”Disperare, numele tau este PSD”, a scris, sambata, Citu pe Facebook.

”Disperare, numele tau este PSD! De cateva zile tot PSD-ul produce stiri false pe teme economice la adresa mea. Socialistilor, va dau un sfat. Puneti mana pe carte”, a scris, sambata, pe Facebook, ministrul Finantelor, Florin Citu.

In ultimele zile, PSD a criticat, prin mesaje postate pe Facebook, deprecierea leului in raport cu euro, deficitul bugetar si cresterea datoriei publice.

”In vreme ce ministrii PNL fac balet prin comisii si cer sa nu fie votati nici macar de colegii lor liberali, forurile internationale trag semnale puternice de alarma cu privire la economie. Comisia Europeana a prognozat un deficit bugetar de 4,9% din PIB pe 2020, cu o perspectiva de crestere exponentiala spre 6,9% in 2021. Datoria publica a Romaniei este prognozata la 42% din PIB in 2021. Romania va fi plasata in zona de deficit excesiv, o premiera istorica rusinoasa!”, a scris PSD pe Facebook.

In pls, social-democratii au afirmat ca preturile la gazevor exploda, dupa ce ”PNL a dat liber companiilor sa stabileasca ce preturi vor ele pentru gazul natural livrat populatiei…dar de la 30 iunie 2020”.

Citeste si: De ce creste euro: „PSD a aruncat banii pe prostii. Nu vrem sa fim colonia nimanui, dar ne place sa importam masini de lux”. Un profesor de economie explica detaliat

Mai mult despre:

Comentarii: