Disperare si nebunie. Dragnea o ataca in premiera pe Dancila, sugereaza ca a ajuns sub controlul lui Iohannis si al serviciilor

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac in premiera la adresa Vioricai Dancila, sugerand ca a ajuns sa fie si ea controlata de Klaus Iohannis, cum s-ar fi intamplat cu Sorin Grindeanu si Mihai Tudose.

Moderatoarea de la Romania TV l-a intrebat pe seful PSD: „Ce se intampla cu guvernele PSD? S-a intamplat cu Guvernul Grindeanu, cu Guvernul Tudose, este vizibil ce se intampla acum si cu Guvernul Dancila”.

Liviu Dragnea a raspuns ca in spate se afla Klaus Iohannis, fara a o departaja pe Dancila de Grindeanu si Tudose.

„Iohannis este in spate. Prima data le spune ca sunt mai mari decat sunt in realitate. Le promite viitor si stabilitate. Le spune sa se rupa de partid, sa lucreze cu el, cu institutiile de forta, cu serviciile secrete. Incet, incet mai strange pe langa ei tot felul de indivizi, bine pregatiti, care alimenteaza in fiecare zi aceste luxcruri. Nu erau inainte acolo, apar niste prieteni si incepe sa le suceasca mintea”, a sustinut Dragnea.

Apoi, Dragnea s-a referit direct la Viorica Dancila.

„Sper ca Viorica Dancila isi va pastra acelasi caracter pe care il stiu de ani de zile. Sta intr-un mediu foarte periculos”, a mai spus Dragnea.

„In curand va iesi la iveala implicarea serviciilor in activitatea guvernamentala. Dictau ministrilor si premierilor ce sa faca”, a anuntat seful PSD.

Relatiile dintre Viorica Dancila si Liviu Dragnea s-au racit accentuat in ultima perioasa, culminand cu schimbarea din functia de consilier al premierului a Ancai Alexandrescu. Totul a pornit dupa ce Viorica Dancila a refuzat sa adopte ordonantele de urgenta pe codurile penale, la presiunea liderilor europeni de la Bruxelles.

Mai mult despre: ,

Comentarii: