Disperare uriasa. PSD sustine ca sunt „false” cozile cu miile de romani care voteaza in diaspora: „Cozi artificiale”

politica

Senatorul PSD Claudiu Manda, sotul Olgutei Vasilescu, a postat pe pagina sa un mesaj atribuit USR, in care se sustine ca miile de romani care stau la cozi in diaspora au creat „cozi artificiale” la ordinul USR.

„Gunoaiele USR utilizeaza aceleasi metode si mijloace ca la alegerile prezidentiale din 2014. Fiti vigilenti”, este comentariul distribuit de Claudiu Manda.

Iata cum suna mesajul pe care PSD sustine ca l-a distribuit USR Diaspora:

„Catre toate organizatiile USR Diaspora: avem semnale ca votul pe diaspora este unul favorabil PSD. Avem de facut urmatoarele lucruri pentru a remedia situatia: 1. Trebuie create incidente la sectiile de in marile capitale din UE pe motiv ca nu sunt suficiente sectii/urne de de vot. In acest sens trebuie create cozi artificiale de unde sa postam cat mai multe filmulete si live-uri. Pasul 2: trebuie sa ne sunam toti prietenii si cunoscutii pentru a-i convinge sa mearga la vot. Ii putem ajuta cu masa si transport. Atentie, trebuie mobilizati numai cei care stim ca voteaza Alianta 2020. Va rugam nu transmiteti mesajul mai departe/nu faceti capturi pentru ca s-au mai scurs informatii in presa si sunt greu de contracarat”.

Citeste si: Diaspora nu a uitat 10 August. Cozi uriase inca de la prima ora la sectiile din Germania, Italia, Belgia. Foarte multi tineri

Mai mult despre: ,

Comentarii: