„Disperarea lui Dragnea si a lui Tariceanu a atins puncte critice. Sa se potoleasca”. Marele plan: suspendarea lui Klaus Iohannis

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca are semnale din ce in ce mai serioase sa PSD-ALDE vor sa il suspende pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca „mana dreapta a lui Dragnea, Tariceanu” sa preia interimatul si sa promulge modificarile la legile justitiei.

„Avem semnale din ce in ce mai serioase ca din dorinta disperata de a-i salva pe Dragnea, pe Tariceanu si pe alti lideri PSD de consecintele faptelor lor, majoritatea gaunoasa PSD-ALDE pune la cale procedura de suspendare a presedintelui Iohannis. Obiectivul precis de preluare a interimatului de catre mana stanga a lui Dragnea, domnul Tariceanu, atfel incat sa dea o lovitura impotriva justitiei, care nu le-a iesit nici prin ordonanta 13, nici prin pachetul de legi pe care a batut toba ministrul Justitiei, Toader”, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban, la finalul sedintei Biroului Executiv al PNL, citat de Mediafax.

PNL se teme ca PSD-ALDE este „in stare de orice” ca sa forteze procedurile care sa le permita sa schimbe din functie procurorii sefi si sa-si promulge modificarile la legile justitiei.

Invitat sa precizeze care sunt semnalele primite, Orban a raspuns ca „numai cine nu vrea sa le vada nu le vede”.

„Nu ca a afirmat Plesoianu (Liviu Plesoianu – n.red.). Rezolutia PSD, toate atitudinile care construiesc o motivatie pentru un astfel de demers. Disperarea lui Dragnea si a lui Tariceanu a atins puncte critice si sunt in stare de orice aproape nu le mai pasa de mersul firesc si normal al democratiei din Romania. PNL ii avertizeaza pe acesti lideri rupti de realitate sa se potoleasca si sa renunte la orice fel de demers care sa afecteze imaginea Romaniei, democratia din Romania si sa afecteze independenta justitiei”, a spus liderul PNL.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: