Disperarea PSD atinge culmi ridicole. Dancila: „Voi vota la referendum, sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei”

politica

Premierul Viorica Dancila a sustinut, miercuri, in timpul unei vizite in judetul Bacau, ca duminica va vota si la referendum. „Sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei”, a adaugat premierul.

Intrebata, la Bacau, daca va merge duminica la vot si daca va vota atat pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru referendum, Viorica Dancila a raspuns afirmativ.

„Da, voi participa duminica la vot si voi vota pentru ambele, si pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru imaginea Romaniei, pentru castigarea demnitatii Romaniei, pentru ca stiti am fost europarlamentar 9 ani de zile, stiu ce inseamna lucrul cu institutiile europene, stiu cat de important este sa avem acolo oameni implicati, oameni care sa lucreze pe directive, pe regulamente in care sa se regaseasca si obiectivele Romaniei si ale romanilor”, a spus Dancila.

Premierul a adaugat ca, in opinia sa, aceste alegeri sunt foarte importante si trebuie tratate cu multa seriozitate, „pentru ca Romania are nevoie de oameni care sa sustina interesele cetatenilor.

„Iar eu stiu ce inseamna acest lucru. Voi vota si pentru referendum. Asa cum am spus de fiecare data, sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei, dar si ale drepturilor cetatenilor, pentru ca si acest lucru trebuie sa il avem in vedere de fiecare data si intre toate trebuie sa existe un echilibru”, a spus Dancila.

Mai mult despre: ,

Comentarii: