Disperarea PSD ia forme ridicole. „Dacii” au fost pusi sa faca plangere penala in cazul protestului din 10 august: „Mobilizarea populatiei prin mesaje instigatoare la violenta”

politica

La Parchetul de pe langa ICCJ a fost inregistrata, miercuri, o plangere penala in cazul organizarii mitingului din 10 august. Partidul Dacismului Autonom Conservator cere tragerea la raspundere penala a celor care prin „mesaje instigatoare la violenta” mobilizeaza populatia in vederea schimbarii ordinii constitutionale.

Plangerea este depusa impotriva unor autori necunoscuti la acest moment, responsabili de savarsirea faptei constand in crearea pe Facebook a unor grupuri care au ca scop mobilizarea colectiva a populatiei in data de 10 august 2018 si propagarea de mesaje instigatoare la violenta.

”Va solicitam sa luati toate masurile legale si sa demarati toate actiunile legale care se impun in vederea antrenarii raspunderii penale a persoanelor responsabile de comitarea infractiunii sesizate, in scopul restabilirii ordinii de drept si prevenirii repetarii unor astfel de fapte antisociale deosebit de grave atat la nivelul societaaii, cat si ca masuri de siguranta a statului roman”, se arata im plangere.

Plangerea, aflata si in atentia lui Tudorel Toader, a fost publicata de DC News, site detinut de analistul pro-PSD Bogdan Chirieac.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: