Disperat ca PSD a picat rau in sondaje, Dragnea anunta triplarea pensiilor: „Pensionarii sa mute cu telecomanda cand mai vad acesti mincinosi la televizor” – Video

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, joi, ca toate pensiile „vor fi cel putin duble” pana anul viitor, iat din 2021 chiar se vor tripla.

„Anul viitor, pensiile vor fi cel putin duble. Incepand cu 2021 unele pensii se vor mari de trei ori. Indiferent cat a fost inflatia, puterea de cumparare a pensionarilor a crescut cu 18%”, a sustinut Dragnea la Suceava.

El le-a cerut pensionarilor sa comute canalul TV cand ii mai vad la televizor pe cei din Opozitie care spun ca inflatia a inghitit cresterile de pensii.

„Pensionarii sa mute cu telecomanda cand mai vad acesti mincinosi la televizor”, a mai spus Dragnea.

Parlamentul European a dat publicitatii, joi, un nou set de estimari referitoare la cum ar putea arata componenta sa dupa alegerile din 26 mai. Fata de estimarile trecute, PNL intrece acum PSD la numarul de eurodeputati.

„Parlamentul European a publicat un nou set de estimari despre cum ar putea arata componenta sa dupa alegeri, in baza sondajelor realizate in cele 28 de state membre inainte de 15 aprilie 2019. Cifrele provin dintr-o compilatie a sondajelor reprezentative efectuate de institute nationale de sondare a opiniei publice din statele membre si agregate de Kantar Public in numele Parlamentului European. Noile informatii sunt extrase din 43 de sondaje de opinie special dedicate alegerilor europene, efectuate in 21 de tari”, se arata intr-un comunicat de presa.

Potrivit unui sondaj realizat de IMAS, din 5 aprilie, intentia de vot in Romania arata astfel:

PNL – 25,2%
PSD – 21,5%
Alianta 2020 USR PLUS – 17,7%
ALDE – 12,7%
Pro Romania – 11,2%

UDMR – 5,1%
PMP – 4,7%
Alte partide – 1,9%

Mai mult despre: ,

Comentarii: