Disperat sa nu fie dat afara din guvern, Tudorel adopta doctrina bolsevica Dragnea. Discurs halucinant la Bruxelles

politica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sustinut, miercuri, in Parlamentul European, ca exista tari cu un stat de drept mai ridicat decat Romania, care isi sanctioneaza demnitarii ce isi denigreaza tara, cu trimitere la europarlamentarii romani care au criticat Guvernul la Bruxelles.

„Mandatul pe care il are un demnitar este de a promova valorile nationale, ci nicidecum de a denigra tara de origine”, a afirmat Tudorel Toader.

„Mandatul pe care il are un demnitar este de a promova valorile nationale, ci nicidecum de a-si denigra tara de origine. Lucrez la un Codex penal european si pot sa spun ca sunt tari cu stat de drept mai inalt decat Romania care sanctioneaza denigrarea tarii de catre demnitarul tarii. Daca nu poate sa-i aduca servicii, este obligat sa nu-i aduca deservicii“, a declarat Tudorel Toader in Parlamentul European.

Reamintim ca Liviu Dragnea a avut numeroase referiri violente fata de politicienii care isi „demigreaza tara”, propununad la un moment dat ca acestora sa li se retraga cetatenia romana.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si ministrul de Interne, Carmen Dan, au fost audiati in Comisia LIBE a Parlamentului European, unde au prezentat prioritatile Presedintiei romane a Consiliului UE in domeniile justitie si afaceri interne. Mai multi europarlamentari de la toate grupurile politice s-au aratat ingrjorati fata de situatia statului de drept din Romania, cerandu-i luiToader sa nu ia nicio masura care ar legaliza, de fapt, coruptia.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: