Disperata Firea anunta „dosar penal” pentru Nicusor Dan. Mesaj agitat: „Hopaa!! Candidatul Dreptei Unite a parcat 35 de minute pe linia de tramvai, blocand totul!”

politica

Gabriela Firea a anuntat, duminica dupa-amiaza, ca Nicusor Dan se va alege cu dosar penal pentru ca si-ar fi parcat masina pe linia de tramvai.

„Hopaa!! Candidatul Dreptei Unite a parcat 35 de minute pe linia de tramvai, blocand totul! Adica o cale publica de acces protejata prin lege. Adica dosar penal! Ttzz tzzz tzzz! Oamenii de tip nou!!!”, a anuntat Firea pe Facebook.

Evenimentul invocat de Firea a avut loc de fapt in iulie 2019 si a fost dezgropat acum de luju.ro, publicatie patronata de Razvan Savaliuc, un invitat de casa al postului Antena 3. De altfel, luju.ro gazduieste acum numeroase bannere publicitare de la PSD si de la Primaria Capitalei.

Luju.ro a publicat o adresa a Politiei catre STB, companie aflata in subordinea Primariei Capitalei, in care se afirma ca o masina parcata pe linia de tramvai ii apartine lui Nicusor Dan.

„Urmare a adresei dumneavoastra inaintate Brigazii Rutiere si inregistarte cu numarul 1098627/25.02.2020, prin care ne solicitati sa va comunicam datele de identificare ale persoanei care a stationat neregulamentar cu autovehiculul cu numarul de inmatriculare VS-01-USR, la data de 01.07.2019, in intervalul 12:00 – 12:35, pe strada Grigore Cobalcescu, intrerupand circulatia tramvaielor liniilor 24 si 44 in intervalul orar sus-mentionat, va comunicam urmatoarele:

In urma verificarilor efectuate, a rezultat faptul ca autovehiculul in cauza a fost condus de numitul Dan Nicusor Daniel, (…), intocmindu-se pe numele acestuia procesul-verbal de constatare a contraventiei seria PBW nr. 100705 din 01.07.2019”, se arata in adresa.

Mai mult despre: ,

Comentarii: