Disperata Firea il jigneste pe Nicusor Dan dupa ce acesta a anuntat ca PSD nu o mai vrea la Capitala: „Zero caracter”

politica

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea (PSD), a reactionat cu jigniri la adresa la Nicusor Dan dupa ce acesta a anuntat ca este posibil ca PSD sa nu o mai sustina pe Firea intr-o noua candidatura pentru Primaria Capitalei.

„Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia! Vai de bucuresteni! Un primar incapabil sa rezolve problemele curente, care a blocat toate santierele publice si private, care nu are solutie miraculoasa pentru trafic si termoficare – asa cum se jura in campanie -, care nu mai investeste in spitale si infrastructura, dar care, mai nou, se erijeaza in analist politic!

O rusine pentru Capitala!

Zero profesionalism! Zero caracter!”, a scris Firea pe Facebook.

Citeste si: Nicusor Dan, veste foarte proasta pentru Firea. Anunta ca „doamna voucher” s-ar putea sa nu mai fie sustinuta de PSD pentru Primaria Capitalei

Primarul General al Capitalei Nicusor Dan afirma, intrebat daca, in virtutea colaborarii de la guvernare, se asteapta ca PNL sa o sustina pe Gabriela Firea la viitoarele alegeri locale pentru functia de primar general, ca „este o discutie daca Gabriela Firea va fi sustinuta de PSD”.

„Este o discutie daca Gabriela Firea va fi sustinuta de PSD. Eu nu am vazut la aceasta doamna decat – i-am si spus un la un moment dat ‘doamna voucher’ – n-a stiut decat sa dea vouchere pe diferite categorii de cetateni, n-am vazut un alt tip de politica si cred ca Bucurestiul are nevoie totusi de o directie structurala care sa rezolve, sa raspunda la marile probleme structurale pe care Bucurestiul le are. Si nu cred ca Gabriela Firea are capacitatea de a raspunde la asta”, a declarat Nicusor Dan duminica, la Prima Tv.

In ceea ce priveste sustinerea pe care la un moment dat a exprimat-o pentru PNL, edilul Capitalei a explicat ca in momentul in care a exprimat acea opinie „in momentul ala era corecta”, el subliniind ca in prezent este un primar independent care incearca sa aiba o relatie foarte buna cu fiecare dintre partidele care il sustin.

Mai mult despre: ,

Comentarii: