Disperata Firea, o noua „bomba” toxica: „Nicusor Dan vrea sa inchida spitalele”. Care este adevarul

politica

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a lansat joi o noua dezinformare de proportii, sustinand ca Nicusor Dam intentioneaza sa inchida „cateva” spitale din Bucuresti.

”Lupt pana la ultima picatura pentru cele 20 de spitale ale Capitalei! Candidatul, frate cu interlopul Caine, a anuntat ca va inchide ‘cateva’! Cum a facut PDL in 2010!”, sustine Firea intr-un mesaj pe Facebook, preluat imediat de organele de propaganda ale PSD.

Firea a mai sustinut in urma cu o saptamana, in emisiunea lui Mihai Gadea, ca  “Nicusor Dan a promis la o intalnire cu oameni de afaceri ca va desfiinta cateva spitale din Bucuresti.” Firea a mai spus ca Nicusor Dan il va numi pe Vlad Voiculescu vice-primar pe probleme de sanatate cu acest obiectiv clar: de a desfiinta spitale din Capitala!

Vlad Voiculescu a respins categoric aceste afirmatii.

“Nici gand sa avem asa ceva in intentie! Este tema de campanie a PSD inca de pe vremea cand era PDL la putere: pesedistii le spun alegatorilor lor ca dreapta vrea sa desfiinteze spitale! Mergand prin tara am auzit acest narativ al lor: si pe vremea PDL si acum le spun oamenilor ca eu si USR-PLUS vrem sa desfiintam spitale, mai ales ca oamenii au auzit ca doresc reforma si modernizarea sistemului de sanatate publica.

Ii manipuleaza pe oameni si ii sperie pe cei mai in varsta cu aceasta poveste ca dreapta vrea sa desfiinteze spitale. Sunt temele lor de campanie pe care le mentin de pe vremea cand erau in competitie cu PDL: pensiile, alocatiile si ajutoarele de la stat pe care dreapta ar dori sa le taie. PSD mentine intentionat aceasta confuzie prin minciuna. Nu vom desfiinta nimic! In realitate vom moderniza si vom construi spitale noi cu fonduri europene”, a mentionat Vlad Voiculescu pentru Facem Spitale.

Mai mult despre: ,

Comentarii: