Disperatii PSD vor la guvernare alaturi de PNL dupa alegeri. Mesaj transmis prin Antena 3: „Cedam din start propunerea de premier. Asiguram noi o majoritate linistita”

politica

Antena 3 a difuzat, in emisiunea lui Radu Tudor, declaratiile unui lider PSD, al carui nume nu a fost mentionat, care a spus ca PSD este dispus sa intre la guvernare alaturi de PNL daca primeste un post de vicepremier si „4-5 ministri care sa nu fie controversati”.  ”In loc sa fie Guvern cu 4-5 partide si scandal zi de zi, asiguram noi o majoritate linistita”, promite PSD.

”Dupa ce se incheie campania, ne calmam toti. Iohannis o sa vrea sigur o majoritate solida care sa poata sa si contruiasca ceva, nu numai sa faca scandal. Vin patru ani fara alegeri, in care se poate construi. Cu USR nu s-au inteles in 11 localitati importante. USR stie ca, daca intra la guvernare, dispar, lucru ce nu prea le convine.

In loc sa fie Guvern cu 4-5 partide si scandal zi de zi, asiguram noi o majoritate linistita”, a spus liderul PSD, citat de Antena 3.

Citeste si: EXCLUSIV Ciolacu, dosar penal la DNA privind modul in care a obtinut titlul de „Luptator cu rol determinant in Revolutia Romana”

”O sa fie foarte complicat pentru PNL daca nu ia peste 30%, pentru ca nu vor sa fie la mana USR, ii considera nebuni. Noi vrem sa traim la guvernare si cedam din start propunerea de premier. Iohannis il pune vicepremier pe Dincu, mai merge Grindeanu in Guvern, Ciolacu ia Camera Deputatilor, Senatul merge la PNL, mai trimitem 4-5 ministri sa nu fie controversati si am inchis-o. Cel putin doi ani de zile nu o sa mai fie mari scandaluri.

Cred ca Orban are mai multe sanse cu noi sa fie premier”, mai este mesajul transmis de PSD la Antena 3.

Comentarii: