Disperatul Dragnea arunca toata vina pe Anca Alexandrescu: „De 2 luni si jumatate stau inchis in camera 23 de ore pe zi”

politica

Liviu Dragnea a sustinut, marti, intr-o audiere online la Judecatoria Sectorului 5 ca el nu avea habar ca „interviul” pe care i l-a acordat Ancai Alexandrescu va fi difuzat la Realitatea Plus. Dragnea contesta in instanta decizia penitenciarului de a-i interzice sa munceasca.

In timpul audierii de catre judecator, Liviu Dragnea a sustinut ca nu stia de la inceput ca acea conversatie pe Skype cu fosta sa consiliera, actual jurnalist Realitatea PLUS, Anca Alexandrescu va fi difuzata, si ca ulterior a fost informat. Mai mult, Dragnea sustine ca la discutie a asistat si partenera sa de viata, Irina Tanase, care era imbracata in pijamale. In timpul videoconferintei, fostul sef PSD a purtat masca sub nas, informeaza G4Media.

”Nu m-am gandit ca voi fi sanctionat pentru ca am avut o conversatie online cu alta persoana, conversatie care, in viziunea mea, nu a avut caracterul unui interviu acordat unui trust de presa. Declar faptul ca dupa incheierea conversatiei online, interlocutoarea mea mi-a comunicat faptul ca a inregistrat conversatia si ca urma sa o puna pe Facebook. In privinta acestui aspect nu am avut nicio putere de decizie intrucat din interiorul penitenciarului nu pot avea control asupra a ceea ce se intampla in exteriorul penitenciarului. De 2 luni si jumatate stau inchis in camera 23 de ore pe zi.

(…) As vrea sa mai spun ca in aceasta conversatie am fost 3 persoane. Doamna Alexandrescu, eu si partenera mea de viata, Irina Tanase, si ea trecuta pe lista de persoane aprobate. Pentru informarea dumneavoastra, partenera mea de viata era acasa, imbracata in pijamale si Anca Alexandrescu era in bucatarie, imbracata lejer. In nicio tara, in niciun trust de presa, nu se fac interviuri in maniera asta. (…) Dreptul la munca nu poate fi decat suspendat temporar, nu spune ca poate fi ridicat. Sunt inginer auto si asta e meseria mea. Am primit foarte multe evidentieri si recompense datorita modului in care am muncit la garaj”, a declarat Dragnea in instanta.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus, pe 27 august, doua actiuni la Judecatoria Sectorului 5 prin care contesta interdictia dreptului de a mai munci la atelierul penitenciarului Rahova.

Anca Alexandrescu a sustinut, inainte de difuzarea „interviului”, ca a primit acceptul conducerii penitenciarului. Realitatea Plus a difuzat numeroase promouri inainte de difuzarea interviului fata de care Dragnea nu a intervenit sa le conteste sau sa ceara sa nu fie difuzata „discutia” cu fosta sa consiliera.

Mai mult despre:

Comentarii: