Disperatul Dragnea isi joaca ultima carte: tentativa de asasinat. Noi declaratii, seful PSD vorbeste despre asasini, sarma lui Firea si mercurul Doinei Pana

politica

Liviu Dragnea a sugerat, duminica seara, la Romania TV ca in spatele tentativelor de asasinare a Doinei Pana, Gabrielei Firea si chiar a sa se afla presedintele Klaus Iohannis. „Orice este posibil, te gandesti la orice la starea asta care se induce in Romania”,  aratat Dragnea, fara a pronunta insa numele presedintelui. Insa anterior l-a acuzat pe presedinte ca are sub control serviciile secrete, judecatorii si procurorii, „toate institutiile”.

Intrebat despre spusele fostului ministru Doina Pana, care a acuzat ca a fost otravuta cu mercur, Dragnea a lansat un nou atac impotriva procurorilor.

„Am fost primul om la care a venit. Mi-a aratat analizele, Dumnezeu a ajutat-o sa scape, ma bucur mult. Doina Pana a fost cel mai curajos ministru care s-a ocupat de paduri, dar a deranjat niste interese uriase. Radarul padurilor, pe care l-a implementat, a facut sa scada taierile ilegale de arbori intr-un ritm semnificativ. Interesele deranjate de Doina Pana au fost uriase. Ceea ce nu inteleg eu este de ce ancheta de la DIICOT treneaza atat de mult. De ce sesizarile facute de unii oameni despre ce s-a intamplat in realitate in 10 august treneaza.

Noi nu avem control acolo, dar altcineva are. In momentul in care nu se intampla nimic, e legitim sa-ti pui intrebarea: cine are interesul sa nu se afle adevarul?”, a declarat seful PSD.

Intrebat cine ar fi putut comanda asasinatul, seful PSD a raspuns:  „Cineva care s-a enervat, care a pierdut zeci de milioane se afla in spate”.

Realizatorii de la Romania TV l-au intrebat apoi pe Liviu Dragnea despre „mana criminala” care a facut ca o sarma sa ajunga in colonul Gabrielei Firea.

„In jurul Primariei Capitalei sunt foarte multe interese. Orice este posibil, te gandesti la orice la starea asta care se induce in Romania, te poti astepta la orice. Ma bucur ca este bine, a trecut prin momente foarte dificile”, a explicat Dragnea.

„Ati simtit amenintari?”, a fost intrebat apoi seful PSD.

„Da, eu am spus odata. La DIICOT exista o declaratie in care se vorbeste despre asa ceva. Este o declaratie care nu imi apartine, in care se vorbeste cu subiect si predicat. Cat timp este acest regim vorbim degeaba, la DIICOT nu se ca intampla nimic.  Cand o sa iasa la iveala toate adevarurile despre ce a fost in aceasta tara o sa va ingroziti.

Este un dosar generat de o declaratie a cuiva, cred ca sunt doi sau trei, care au spus lucuri dovedite despre ce s-a intamplat si cum functioneaza aceste miscari. Cum au ajuns milioane de euro in Romania ca sa finanteze protestele si cum s-a ajuns la aceasta situatie (tentativele de asasinare). Te gandesti, dosarul asta, dosarului Doinei Pana, nu se intampla nimic”, a mai acuzat seful PSD.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: