Diversiune infantila. Intrebat de Rezolutia PE, Tudorel Toader il ataca pe presedintele Iohannis

politica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, marti, ca nu isi poate exprima un punct de vedere cu privire la rezolutia critica la adresa Romaniei adoptata de Parlamentul European, pentru ca nu a citit-o. El l-a ironizat din nou pe presedintele Klaus Iohannis, spunand ca nu vrea sa vorbeasca inainte de a citi, asa cum face „nu stiu cine sa isi dea cu parerea si sa spuna ca citeste dupa aia”.

„Dupa ce citesc rezolutia imi exprim un punct de vedere. Nu imi cereti sa imi dau cu parerea fara sa citesc, pentru ca in Romania sunt foarte multi care cred ca le stiu pe toate. Nu imi dau cu parerea fara a o citi. Ministrul Justitiei nu vorbeste pe dinafara, nu face precum nu stiu cine sa isi dea cu parerea si sa spuna ca citeste dupa aia”, a declarat ministrul Justitiei, ironizandu-l pe presedintele Klaus Iohannis.

Parlamentul European a adoptat marti, in plenul de la Strasbourg, rezolutia privind statul de drept din Romania, in care este condamnata interventia „violenta si disproportionata a politiei in timpul protestelor de la Bucuresti din august 2018” si se recomanda autoritatilor „sa se opuna masurilor care ar duce la dezincriminarea coruptiei in randul functionarilor de stat si sa aplice strategia nationala anticoruptie”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: