DNA actioneaza in viteza in dosarul lui Antonescu. Perchezitii la omul de afaceri care i-ar fi platit apartamentul

news

Procurorii anticoruptie, au efectuat, joi, perchezitii la locuinta din Bucuresti a omului de afaceri Dragos Dobrescu, numele acestuia fiind in dosarul care il vizeaza pe senatorul Crin Antonescu.

Potrivit unor surse, citate de Agerpres, in cauza ar exista suspiciuni ca Dobrescu ar fi platit cea mai mare parte a apartamentului de lux pe care sotii Crin Antonescu si Adina Valean l-ar fi cumparat de la fiul lui Virgil Magureanu, Marian Magureanu.

Conform surselor mentionate, perchezitiile au vizat si sediul firmelor din grupul Monolit, detinut de Dobrescu.

Dragos Dobrescu este cunoscut ca fiind unul dintre oamenii de afaceri care fac parte din asa-numita ‘grupare Monaco’, din care mai sunt considerati ca ar face parte si Ion Tiriac, Adrian Videanu, Puiu Popoviciu, Elan Schwartzenberg, dar si Sorin Blejnar.

Alina Petre, fosta nora a lui Magureanu, a depus un denunt la DNA, aratand ca Antonescu si sotia sa, europarlamentarul Adina Valean, au achizitionat un apartament de lux pentru care au platit jumatate din valoarea sa de piata, restul sumei fiind platita de catre compania Romprest. In urma verificarilor, s-ar fi stabilit ca in realitate compania Romprest ar fi controlata tot de catre omul de afaceri Dragos Dobrescu.

Crin Antonescu si Adina Valean s-au prezentat vineri la sediul DNA Ploiesti, unde sunt audiati in calitate de martori in legatura cu achizitia respectivului apartament.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: