DNA dezvaluie complotul pus la cale pentru decapitarea lui Kovesi: „Oamenii-s nebuni! E ticluita ca lumea si sunt pregatiti rau de tot!”. Dragnea, Gadea, Ciutacu – personaje cheie

news

DNA a dat publicitatii inregistrari realizate pe 9 februarie in care un personaj apropiat de familia Cosma din Ploiesti ii stransmite unui procuror DNA ce urmeaza sa fie difuzat duminica, 11 februarie, pe Antena 3 si RTV pentru a compromite DNA. S-a intamplat exact ca in aceste inregistrari.

Duminica seara, in emisiunile lui Mihai Gadea (Antena 3) si Victor Ciutacu (Romania TV) au fost difuzat inregistrari furnizate de Vlad Cosma din care rezulta ca i s-ar fi cerut sa planteze probe pentru un dosar vizandu-i pe Sebastian Ghita si Victor Ponta. Inregistrarile au fost difuzate concomitent pe cele doua posturi de stiri.

Luni dimineata, in timp lideri ai PSD si numerosi alti penali cereau galagios demiterea sefei DNA, procurorii DNA au prezentat o inregistrare din care reiese cum a fost pusa la cale regia de la Antena 3 si RTV.

„Relevant este ca, anterior difuzarii inregistrarilor, persoane din anturajul acestuia, s-au prezentat in mod repetat la seful Serviciului Teritorial Ploiesti si, in lipsa acestuia, la alti procurori/ofiteri de politie judiciara – ultima data vineri, 9 februarie 2018 – cerandu-le procurorilor sa faca demersuri astfel incat sa ii creeze o situatie juridica favorabila lui si tatalui sau – inculpatul Cosma Mircea (cercetat pentru luare de mita si abuz in serviciu in acelasi dosar aflat pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, cu termen pe 19 februarie 2018, in care este inculpat si fiul sau).

In concret, procurorilor li se cerea sa nu deruleze o ancheta penala cu privire la presupuse infractiuni aflate in legatura cu dosarul deja trimis in judecata, precum si sa intocmeasca si sa elibereze un inscris care sa ii foloseasca inculpatului Cosma Mircea la imbunatatirea situatiei juridice in dosarul aflat la ICCJ, in faza procesuala a apelului.

Persoanele respective au atras atentie procurorilor ca, in caz contrar, vor fi difuzate la diverse posturi de televiziune inregistrari video din anchetele acestora, constand in montaje, colaje, special realizate pentru compromiterea procurorilor si ofiterilor de politie care au instrumentat mai multe cauze penale, printre care si cel privindu-i pe inculpatii sus mentionati.

Transcriere discutie dintre persoana din anturajul lui Mircea Cosma si ofiter de politie de la ST Ploiesti – 09.02.2018

…Oamenii-s nebuni! Nu va dati seama ce filme au facut, ce discutii, ce imbarligari! Au discutii cu CIUTACU, cu… cu nu stiu care, cu nu stiu care, cu nu stiu care, cu nu stiu… cu douazeci de insi… cu VICOL, cu BLAGA, cu UDREA, cu BICA, care intra in direct de nu stiu unde, cu PONTA, care nu stiu ce vine sa zica. O sa fie un scandal monstru! N-au vrut sa faca chestia asta c-a picat Guvernu’ si n-au vrut sa …[neinteligibil]… una cu alta! Cu DRAGNEA, care ii cere schimbarea lui KOVESI… cu inregistrari, in care discuta NEGULESCU la telefon…
… E ticluita ca lumea si sunt pregatiti rau de tot!
… Si dupa ce vedem primul set si vedem impactul care este… o sa va dau un telefon, ca vin… si vedem.

Nu! Problema e ca… o sa inceapa un mare scandal la ANTENA 3… si v-au filmat… si pe dumneavoastra……Nu stiu! Au intrat doi… cablati cu interfoane, cu camere, cu tot…
… Intra si GHITA de la BELGRAD, in direct… S-a dus VOICULESCU acolo… Adica, e o chestiune ampla, care e numa’ pe D.N.A. Ploiesti!…. VLADUT COSMA. Are termen in februarie si acuma vrea sa dea drumul…
…Si… concluziile ajung la KOVESI. ca de aia s-a dus VOICULESCU, ca vor sa… habar n-am!… a… stiu doar ca o sa le dea drumu’… la ANTENA 3, la GADEA, …, tot se duc, fac repetitii… montaje. Serios!
… Da, nu stiu. Ca miza e alta, miza e de distrugere, nu de cancan!”, se arata intr-un comunicat al DNA.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: