DNA a deschis dosar penal, investigheaza obstructionarea votului din diaspora. Dreptate pentru romanii umiliti pe 26 mai

news

Jurnalistul Attila Biro sa publicitatii un document al Parchetului General in care este anuntat ca DNA investigheaza obstructionarea votului din diaspora.

„Obstructionarea votului din diaspora este investigata de DNA. Am intrebat zilele trecute Parchetul General daca are in lucru (urmarire penala in rem/ adica daca e investigata o fapta penala si nu neaparat un cetatean) vreun dosar in legatura cu obstructionarea votului din diaspora (alegerile din 26 mai 2019). Azi am primit raspuns ca au un dosar pe tema asta pe care l-au trimis la DNA.

Asta inseamna ca teoretic, la un moment dat vom afla ce nu a mers bine in legatura cu procedura de vot din diaspora. Nu inseamna ca automat va existat si o invinuire a cuiva sau vreo sentinta penala in final”, a scris jurnalistul pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, imediat dupa alegeri, demisia „imediata” a lui Carmen Dan si Teodor Melescanu.

„Este evident ca trebuie sa existe si urmari politice. Cei care nu au organizat corespunzator sau chiar au organizat intentionat prost aceste alegeri, trebuie sa plateasca cu functia. Atentie, vorbesc de urmarea politica. Ca ulterior se gasesc si alte probleme, este o chestiune pe care o vom discuta dupa ce exista prima analiza”, a declarat Iohannis la Palatul Cotroceni.

Mai mult despre: ,

Comentarii: