DNA nu este multumita de pedeapsa primita de Dragnea. Procurorii au contestat decizia judecatorilor, vor ca seful PSD sa stea mai mult la inchisoare

news

Procurorii au facut apel la decizia instantei supreme din dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, prin care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Surse judiciare au declarat ca procurorii au contestat decizia prin care presedintele PSD a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, solicitand majorarea pedepsei pentru instigare la abuz in serviciu, dar si condamnare pentru a doua acuzatie, cea de instigare la fals, pentru care Liviu Dragnea a fost achitat.

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) l-au condamnat, saptamana trecuta, pe Liviu Dragnea, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in procesul angajarilor de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, pentru instigare la abuz in serviciu.

Decizia nu e definitiva.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: