„Doamna, iti recomand niste injectii in cap, anti jigodism si slugarnicie”. Reactii dure ale romanilor pe pagina de FB a Noricai Nicolai, dupa ce a spus ca violentele jandarmilor sunt „trucate”

politica

Furtuna pe pagina de Facebook a europarlamentarului ALDE Norica Nicolai. Sute de romani ii transmit mesaje de recolta, dupa ce a ea a declarat ca imaginile cu jandarmi filmati in timp ce au lovit oameni care tineau mainile ridicate sunt trucate.

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat, vineri, ca imaginile cu jandarmi filmati in timp ce au lovit oameni care tineau mainile ridicate, in semn de non-violenta, au fost trucate.

„Se pot face multe cu un calculator. Cred ca imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mainile ridicate au fost trucate. Si in tarile din UE se actioneaza la fel daca nu se respecta spatiul delimitat de jandarmi”, a declarat Norica Nicolai, potrivit Adevarul.

Imediat au inceput sa apara reactii pe pagina de Facebook a Noricai Nicolai. Ultima postare, de acum cinci saptamani, are acum sute de comentarii legate de aceasta declaratie.

„Doamna, iti recomand niste injectii in cap, anti jigodism si slugarnicie. Eu cred ca tu esti trucata sincer, altfel nu-mi pot inchipui cum reusesti sa respiri la cat de proasta si de sluga esti”, scrie un roman.

Foarte multi alti romani ii spun ca imaginile live nu pot fi trucate.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: