„Doamne, Dumnezeule! Mergeti la Antena 3!”. Incercarile disperate ale unui dispecer taxi de a gasi o masina pentru angajatii lui Voiculescu

politica

Ana Maria Caia, jurnalista la RFI Romania, descrie incercarile disperate ale unui dispecer taxi de a gasi o masina pentru Antena 3. Niciun taximetrist nu a dorit sa preia comanda.

„In taxi, se aude pe statie. Ora 18.30.

5 minute la Antena 3. 10 minute. 20 de minute la Antena 3. Am nevoie de o masina la Antena 3. Un coleg dragut si amabil la Antena 3? Va implor, 30 de minute la Antena 3? Cine ma ajuta si pe mine, va rog, colegi, la Antena 3? Cine vrea la Antena 3? Haideti colegi, dar va rog, merge cineva la Antena 3? Dar chiar asa, nu pot gasi un coleg de treaba pentru Antena 3? Colegi, ma auziti? Alo? La Antena 3? Dimitrie Pompei, colegi, Antena 3! 30 de minute. Doamne, Dumnezeule! Mergeti la Antena 3! Cine merge la Antena 3? Imi trebuie o masina!

Nu e nimeni amabil, aia amabili sunt pe cale de disparitie. In oricat, la Antena 3! Cand vreti, va rog, la Antena 3. In timpul dumneavoastra, la Antena 3. Haideti! Antena 3, Antena 3. Care vrea, cand vrea. Antena 3, Antena 3, Antena 3.

Ora 18.48- Am coborat din taxi, niciun taximetrist n-a spus nici pas”, a relatat jurnalista pe Facebook.

Postul Antena 3 s-a remarcat de-a lungul timpului prin numeroase campanii de dezinformare si intoxicare. In emisiunea fanion a postului, „Sinteza zilei”, au fost deseori linsati mediatic adversarii PSD si ai lui Dan Voiculescu. Una dintre persoanele cel mai des improscate cu invective este Laura Codruta Kovesi, actualul procuror-sef al Parchetului European.

Mai mult despre:


Comentarii: