Doar in PSD: „A fost prins de nevasta-sa tragandu-i-o amantei in bucatarie”. Lider PSD despre un alt lider PSD

politica

Presedintele PSD Cluj, Liviu Alexa, afirma despre primarul PSD din Turda, Cristian Matei, ca „a fost prins de nevasta-sa tragandu-i-o amantei in bucatarie”. Aceasta reactie suburbana a lui Alexa vine dupa ce deputatul PSD Cristina Burciu a anuntat ca va vota in favoarea investirii Guvernului Orban.

Alexa afirma ca Burciu este controlata de primarul PSD Cristian Matei, desi el a fost cel care a instalat-o pe Burciu in fruntea organizatiei de femei a PSD Cluj.

„Cristina Burciu este o amiba politica, care nu are capacitatea de a lua decizii politice de capul ei, ea fiind o matusica de 50 de ani urcata de la curul vacii spre deputatie. Proxenetul sau politic, primarul Cristian Matei e adevaratul creier al acestei decizii”, afirma Alexa intr-un interviu pentru publicatia pe care o patroneaza, Ziar de Cluj.

„Conducerea filialei Turda e compusa din oameni foarte prosti care se cred destepti, credeau ca ne fac pe noi, cei de la Cluj cu jocuri subterane. Tradatoarea Cristina Burciu a lipsit de la congresul de lansare al Vioricai Dancila, apoi a refuzat ieri sa participe la evenimentul Vioricai Dancila de la Cluj motivand migrene subite. Ca sa nu mai zic de marele primar de municipiu Turda, Cristian Matei, care a refuzat sa ii faca un program premierului viorica Dancila pe zona de Turda, el, un guvid politic care a primit de la Dancila o gramada de bani pentru dezvoltarea Turzii. Orice se poate repara in viata asta, dar nu caracterul”, a continuat Alexa cu atacurile.

Alexa a mai spus apoi despre primarul PSD din Turda ca este „consumator de bauturi alcoolice” si ca a fost prins insalandu-si sotia.

„Matei a semnat ca ma sustine, doar ca joc politic. In realitate, in sufletul sau de consumator de bauturi alcoolice, Matei avea samanta frustrarii ca nu a ajuns el presedinte la PSD Cluj.  (…) Eu voiam sa il exclud oricum pe Matei din PSD in decembrie, dupa alegerile prezidentiale, fiindca din sondajele pe care le avem in acest moment, si dupa mandatul pe care-l are, Cristi Matei nu avea sanse sa mai castige si nu are sanse sa mai castige primaria. Oricum am identificat un candidat cu mare potential pentru Turda si el va fi propunerea noastra, el va fi omul cu care ne vom lupta.

(…) Doar nu credeti ca motivul excluderii ar fi ca a fost prins de nevasta-sa tragandu-i-o amantei in bucatarie, cum am auzit! Nu. Eu am motive serioase. Cristian Matei reprezinta exact tot ce nu vreau eu sa mai existe in PSD Cluj. El e baronasul local care a transformat filiala Turda si filiala Campia Turzii ale PSD in filiala Compania de Apa Aries, institutie pe care a condus-o si a capusat-o ani de zile. Din care a plecat lasandu-si ginerele sef la regie, ca sa poata sa se adape in continuare din banul public”, a mai spus.

Liviu Alexa a fost instalat la sefia PSD Cluj chiar de Viorica Dancila.

Mai mult despre: ,

Comentarii: