Doar la televizor e zmeu. Purtatorul de cuvant al PSD, comportament slugarnic cand a intalnit-o pe Kovesi la Cotroceni – Video

politica

Purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre, s-a manifestat slugarnic fata de sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, in timpul receptiei oferite de Klaus Iohannis la Cotroceni.

Dobre a tinut sa isi faca de lucru in preajma lui Kovesi, care vorbea cu procurorul general, Augustin Lazar. Cand a sesizat ca sefa DNA este libera, Dobre s-a repezit sa ii intinda mana si apoi i-a zambit cu toata gura.

Iata imaginile, filmate de Antena 3:

Cand se afla in emisiuni TV, Adrian Dobre are un comportament foarte agresiv la adresa Laurei Codruta Kovesi, pe care a acuzat-o deseori de „politie politica”. La inceputul acesti saptamani, el a sustinut, nici mai mult, nici mai putin, ca Romania nu este primita in Schengen din cauza „abuzurilor” pe care le fac institutiile de forta.

Iohannis a acuzat, luni, guvernul si majoritatea parlamentara ca prin deciziiile anti-justitie au sabotat aderarea Romaniei la Spatiul Schengen. Prezent la Antena 3, Dobre a sustinut iritat ca de vina pentru intazierea aderarii Romaniei la Schengen ar fi de fapt DNA.

„Presedintele Iohannis este intr-o campanie electorala permanenta. Noi PSD-ul suntem de vina pentru orice, suntem de vina ca crestem salariile, suntem de vina ca crestem pensiile, suntem de vina pentru cresterea nivelului de trai.

Iohannis se hazardeaza cand face aceste declaratii. Dansul a inceput evident campania electorala. Romania este dusmanul Romaniei pentru abuzurile pe care le fac institutiile de forta, poate de accea nu suntem primiti in Schengen.

Presedintele Iohannis are un discurs manipulatoriu. Ce progrese a inregistrat Romania in privinta aderarii la Schengen in trei ani de zile de cand este presedinte Iohannis?”, a declarat Adrian Dobre la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: