Doctorii si-au batut joc de un pacient in timp ce era ANESTEZIAT. Acum trebuie sa plateasca scump

life

Un american care si-a facut o colonoscopie intr-un spital din Reston, Virginia, a descoperit ulterior, socat, cum doctorii care l-au operat si-au batut joc de el in timp ce era anesteziat.

Inainte de operatie, barbatul si-a pus telefonul sa inregistreze instructiunile medicilor, pentru a nu le uita. Insa cand se indrepta spre casa si a dorit sa auda ce s-a inregistrat a descoperit ceva socant. Medicii si-au batut joc de el in timp ce era sub anestezie.

„Dupa numai cinci minute in care am vorbit, imi venea sa-ti dau un pumn in fata”, ii spune anestezistul barbatului adormit. Apoi se aude vocea unei asistente care spune ca barbatul are o eruptie pe mana. Anestezistul o avertizeaza sa nu o atinga pentru ca ar putea lua „niste sifilis pe mana sau asa ceva”. „Probabil ca are tuberculoza la penis”, a mai spus medicul.

Asistenta a mai povestit ca pacientului i s-a facut rau cand a vazut ca-i baga acul de la seringa in brat. „Pai atunci ce mai cauti aici, retardatule”, se adreseaza anestezistul pacientului adormit, conform The Independent.

Americanul s-a suparat atat de tare incat i-a dat in judecata pe doctori pentru defaimare si malpraxis. Dupa trei zile de proces, un tribunal din Fairfax County a decis ca anestezisul si asistenta sa-i plateasca fostului lor pacient despagubiri de 500.000 de dolari. 100.000 de dolari pentru defaimare, cate 50.000 de dolari pentru ca au spus ca are sifilis si tuberculoza, 200.000 de dolari pentru malpraxis si inca 200.000 de dolari ca despagubiri.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: