Doctorita furioasa: „Nu crezi in Covid? Vino sa respiri adanc la noi in terapie intensiva. Ai curaj?”

news

Doctorita Simin Aysel Florescu, directorul medical al spitalului „Victor Babes” din Bucuresti, le transmite  celor care sustin ca visurusul nu exista si refuza sa poarte masca sa vina la sectia de terapia intensiva a spitalului si „sa respire profund”.

Ea ii pune sa isi imagineze scenariul in care ar sta fara masca intr-o sectie de terapie intensiva, alaturi de pacienti care abia mai respira.

„Nu crezi in Covid. Ok. Nu crezi ca trebuie masca. Ok. Pai atunci hai cu noi in terapie intensiva, langa vreo 2 bolnavi din astia inchipuiti, care se fac ca au Covid. Intri fara masca (ca e inutila, zici, nu?), si stai acolo 10 minute, timp in care respiri profund. Langa bolnavii care nu au Covid. Aia care stau cu masca de CPAP sau sunt intubati. Aia care se zbat sa traga aer in plamani, cu disperarea unui om care se ineaca…. Aaa, parca e altfel decat in piata Victoriei, unde te cateri pe lazi si urli aiurea, nu? Asa, respira aaadaaanc, trage aer in piept, da-l afara…. ….poate mai si tuseste careva pe langa masca de CPAP….

Asaaaaa, acum asteptam 6-7 zile.. Ne chemi tu cand te apuca….cum ce, Covidu ala care nu exista. Ai curaj? ….ca la vorbe sunteti mesteri toti…..doctori sunteti toti….incredibil!”, este mesajul medicului Simin Aysel Florescu.

Baronul PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat luni, in sedinta CEX a PSD, ca virusul „nu exista”. Un mesaj identic a fost lansat in Dolj si de deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu.

”Coronavirusul nu exista”, a declarat Buzatu in cadrul CEX, conform unor surse PSD citate g4media.ro. Apoi, la finalul larii de cuvant, uitand sa inchida microfonul, a spus astfel incat s-a auzit in intreaga sala unde se desfasura CEX-ul: ”Oricum, sunteti toti niste prosti!”.

Aflata in turneu prin comunele doljene, alaturi de Claudiu Manda si Ion Prioteasa, Olguta Vasilescu a declarat la o intalnire cu activul PSD dintr-o comuna ca, de fapt, coronavirusul nu exista, anunta Jurnal de Craiova.

“Covidul nu exista. Este o manevra a lui Iohannis pentru a nu mai tine alegeri”, a declarat Lia Olguta Vasilescu. “De fapt Iohannis se foloseste de acest pretext pentru a anula alegerile locale deoarece ii este frica sa nu piarda PNL-ul”, a mai sustinut Vasilescu.

Duminica, aproximativ 200 de persoane s-au strans in Pita Victoriei pentru a protesta fata de „dictatura medicala”. Cunoscuti ca „negationisti”, acestia cred ca virusul nu exista. Printre protestatari s-au aflat numerosi sustinatori ai PSD precum Codruta Cerva, Oana Lovin si Iosefina Pascal. Participantii au scandat „Demisia! Demisia!”, „Noi nu suntem o natie de sclavi!”, „Libertate! libertate!”, „Hai in piata!”.

Mai mult despre:

Comentarii: