Document oficial: Lia Olguta Vasilescu pune autoritatile sa ii caute pe parintii care si-au dus copiii la proteste: „Sa ne comunicati demersurile efectuate”

news

Autoritatea Nationala pentru Protectia Copilului a trimis, marti dimineata, o adresa catre Directiile Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din tara in care li se solicita functionarilor informatii despre parintii care au mers impreuna cu copiii lor la proteste.

Informatia a fost publicata de Corina Bacanu pe pagina ei de Facebook, alaturi de adresa trimisa in tara.

copii

Autoritatea Nationala pentru Protectia Copilului se afla in subordinea Ministerului Muncii, care este condus de Lia Olguta Vasilescu, vicepresedinte PSD.

„Aveti de turnat vreun parinte care a mers la proteste impreuna cu copilul? Azi e promotie! Autoritatea Nationala pentru Protectia Copilului, institutie de altfel inexistenta atunci cand vine vorba de problemele reale ale copiilor batuti, infometati sau maltratati, s-a activat azi si a devenit brusc interesata de soarta copiilor cu parinti protestatari.

(…) Mie imi place de noul Ministru al Muncii: este atat de implicat si interesat de soarta copiilor de protestari. Caci ANPC-ul este subordinea Ministerului Muncii, acolo unde se munceste cu folos si spor. Bravo, domnule, asa se face ordine in tara asta! Ceausescule, sper ca esti mandru de urmasii tai. Am acoperit adresa de mail si datele personale, ca sa o ard pe etic”, a scris Corina Bacanu.

Aceste informatii l-au revoltat si pe fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: