Document: Sentinta de condamnare la inchisoare pentru furt a inculpatului Badalau Niculae, actualul presedinte executiv al PSD

politica

BN24.ro a publicat decizia magistratilor de condamnare la un an de inchisoare a lui Niculae Badalau pentru furtul a patru saci de grau, in 1988. Badalau a fost ales, in aceasta saptamana, cu unanimitate de voturi, presedinte executiv al PSD.

Badalau a fost prins de militie dupa ce, in calitate de subinginer la CAP Malu Spart, a furat patru saci de grau. El a fost condamnat la inchisoare cu executare insa a scapat in urma unei gratieri ordonata de Nicolae Ceausescu.

badalau-instanta
badalau-instanta2

In anul 2006, Badalau a fost implicat intr-o afacere imobiliara suspecta. A cumparat cu 12 000 de euro un teren de 130 de hectare de la o firma pe care o detinuse inainte. Ulterior, terenul a fost vandut pentru 3 milioane de euro unui dezvoltator imobiliar.

In 2008, cand deja era deputat in Parlamentul Romaniei, in legislatura 2004 – 2008, Agentia Nationala de Integritate a sesizat DIICOT pentru a-l cerceta pe Badalau pentru spalare de bani.

Tot ANI i-a intocmit lui Badalau si un dosar pentru fals in declaratii, intrucat nu a declarat un teren detinut in Bolintin si o vanzare de teren catre o firma.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: