Documentarul care a CUTREMURAT Germania. Efectele ISLAMULUI asupra tarii, o lume paralela terifianta

news

Postul german de televiziune ZDF, cunoscut pentru pozitii editoriale de stanga, a difuzat recent un documentar zguduitor despre efectele islamului asupra Germaniei.

„O tara, doua lumi?”, se intituleaza documentarul ZDF. Jurnalistii arata cum imigrantii isi construiesc propria lume paralela in Germania, cu propriile legi si valori, multe dintre ele adverse societatii in care traiesc.

Ei au filmat intr-o scoala unde tineri islamisti ii apara pe ucigasii jurnalistilor de la Charlie Hebdo. „L-au insultat pe profet”, spun elevii, nascuti in Germania, avand┬ácetatenie germana. Asemenea comportamente, printre care si „evreii sunt porci, trebuie ucisi”, se intalnesc in multe scoli din Germania printre elevii musulmani, insa directorii au refuzat, de jena, sa faca public acest fapt.

Desi in Constitutia tarii se prevede ca femeile sunt egale cu barbatii, tinerii musulmani refuza sa accepte acest lucru. Un elev┬áspune ca femeile trebuie sa se supuna barbatilor: „Femeia apartine barbatului si nimanui altcuiva. Trebuie sa poarte val si sa nu se machieze”.

O profesoara povesteste ca a relatat parintilor despre ce cred acesti copii, reactia acestora fiind: „Aha, tu esti o nazista”.

Modul in care imigrantii musulmani refuza sa se integreze societatii rezulta si din sistemul paralel de justitie pe care si l-au dezvoltat, eludandu-l pe cel oficial, al statului german. Exista magistrati care rezolva conflictele, inclusiv infractiuni grave, in stilul musulman, fara ca politia sa mai fie anuntata.

Documentarul a fost difuzat in urma cu o saptamana.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: