Dogaru, la Antena 3: „Vom incercui postul, vor TRAGE in oameni?”. Gadea: „Vor sa ne omoare”

news

Discursuri halucinante la Antena 3, in urma deciziei ANAF de a evacua televiziunile trustului Intact din sediul din Soseaua Bucuresti-Ploiesti in maximum 5 zile.

Colonelul in rezerva Mircea Dogaru, peresedintele unui sindicat al militarilor disponibilizati si in rezerva, a promis in fata lui Mihai Gadea ca societatea civila va apara postul. „Societatea civila va incercui Antena 3, atunci se va trage in oameni?”, a intrebat Dogaru, el fiind unul dintre invitatii permanenti ai postului.

Gadea a dezvaluit apoi ca ANAF a cerut ca, dupa expirarea celor 5 zile, sa se intrerupa furnizarea de apa si curent electric catre sediul Antenelor. „Au dat ordin sa ne taie curentul si apa. Vor sa ne omoare”, a declamat directorul postului.

Antena 3 a convocat si actori si politicieni pentru a-si sustine campania de victimizare. Actrita Draga Olteanu Matei a facut apel ca romanii sa iasa in strada. ”Nu-mi vine sa cred ca poate sa existe atata ticalosie. Cati au fost executati, unde sunt banii tarii? Cum este posibil asa ceva? Postul acesta la care ne uitam cu totii, cu admiratie (…) e o marsavie fara seaman”, a spus actrita Draga Olteanu Matei, luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

”Astept ca toata lumea sa iasa in strada, nu lasati sa se intample aceasta marsavie”, a facut actrita un apel la telespectatori.

Citeste si: Mircea Diaconu, APEL: „Antena 3 nu trebuie sa taca, iesiti in STRADA”

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a venit si el la apel. ”Libertatea de experimare e consfintita de Constitutie, care spune ca nicio publicatie nu poate fi suprimata. (…) Daca azi e vorba de Antena 3, maine s-ar putea sa fie vorba de o alta televiziune sau publicatie”, a spus presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, luni, intr-o interventie telefonica de la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: