Doi agenti FSB au fost aruncati in aer in Melitopol, oras ocupat de Rusia in Ucraina: „Operatiune a partizanilor” – Video

externe

Doi agenti rusi ai serviciilor de informatii au fost tinta unui atac cu masina capcana in orasul ucrainean ocupat Melitopol, anunta The Telegraph.

Imaginile video de la fata locului par sa arate o epava fumeganda a vehiculului in care se aflau agentii FSB.

„Sabotorii au aruncat in aer o masina in care se aflau doua persoane din serviciile speciale rusesti. Ambii au fost grav raniti, unuia dintre ei i-a fost smuls un membru”, au anuntat agentiile de presa din Rusia.

Ivan Fedorov, primarul ucrainean exilat din Melitopol, a confirmat explozia pe Telegram, dar a declarat ca identitatea victimelor urmeaza sa fie „clarificata”.

Melitopol, un oras portuar din regiunea Zaporojie, partial ocupata, are o retea vasta de partizani clandestini care vizeaza frecvent oficiali instalati in Rusia si colaboratori ai acestora.

Podul principal al orasului, folosit de Rusia pentru a transporta echipament militar, a fost zguduit recent de explozii inexplicabile, despre care s-a crezut ca ar fi opera unei miscari pro-Kiev cu ajutorul fortelor speciale ucrainene.

Lovim „drept la tinta” si pe Telegram. Abonati-va si la canalul AK24 de Telegram

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: