Doi barbati arestati preventiv dupa ce au obligat doua tinere sa se prostitueze in Italia

news

Doua tinere din Dambovita, de 20 si 22 de ani, care ar fi fost sechestrate si obligate sa se prostitueze in localitatea italiana Termoli de catre doi barbati din Targoviste, au fost salvate in urma cooperarii politistilor romani cu cei din Peninsula.

„La data de 26 februarie, prin intermediul unei retele de socializare, seful Postului de Politie Hulubesti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita a fost sesizat de catre o tanara, de 20 de ani, din localitate, cu privire la faptul ca se afla pe teritoriul Italiei, fiind sechestrata si obligata sa se prostitueze. Ulterior, a fost informata Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Dambovita, care, impreuna cu politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Dambovita, a semnalat Centrul de Cooperare Politieneasca Internationala – IGPR”, se arata intr-un comunicat al IGPR.

Pe 28 februarie, politia din Italia s-au deplasat in localitatea Termoli, unde au gasit doua femei, de 20 si 22 de ani, care ar fi fost obligate sa se prostitueze de catre doi barbati, in varsta de 37 si 35 de ani, ambii din municipiul Targoviste. Femeile ar fi fost agresate fizic si amenintate.

Potivit cercetarilor, cei doi barbati ar fi racolat clienti prin intermediul site-urilor si ar fi primit, personal sau prin transfer bancar, contravaloarea serviciilor sexuale, care ajungea inclusiv la 1.000 euro pe zi.

Victimele s-ar fi deplasat pe teritoriul Italiei, pentru a gasi un loc de munca.

Cei doi barbati au fost arestati preventiv, pe teritoriul Italiei. Procurorii eau deschis un dosar penal pentru trafic de persoane.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: