Doi generali acuza: „Rusia a pus la cale INVAZIA refugiatilor musulmani”

news

Doi generali romani acuza Rusia ca se afla in spatele invaziei imigrantilor in Europa. Este vorba de Constantin Degeratu, fost sef al Marelui Stat Major si fost consilier prezidential si Alexandru Grumaz, fost Director al Directiei de Planificare Integrata a Apararii si fost Prim adjunct al Directorului Serviciului de Telecomunicatii Special.

Declaratiile au fost facute la Adevarul Live.

„Trebuie sa vedem tabloul de bord. In tabloul de bord sunt patru crize de fapt majore, asta este una care se vede acuma si care are ca scop principal sa acopere criza principala, adica agresiunea Rusa din estul Europei. Deci sunt patru probleme: una este agresiunea rusa din estul Europei, care a mers stralucitor pentru Rusia si infiorator pentru Europa, merge acum destul de prost si pentru Rusia, dar nu s-a terminat si nu se poate termina asa.

Cea de-a doua criza majora este legata de statalizarea terorismului in Orientul Apropiat prin asa-zisul Stat Islamic care a creat o problema pe fondul preluarii controlului crizei siriene de catre Rusia. Deci din nou problema Rusia este cea care a rezolvat aceasta problema si care genereaza ce-a de-a treia criza a acestei migratii excesive in valuri si spectaculoasa.

Cea de-a patra problema este criza economica majora care a zguduit lumea, a zguduit Europa, si care este doar bagata sub pres, noi nu vedem delco, din 2008 cand a inceput criza, China era intr-un anume nivel al GDP-ului total, iar acum a trecut pe primul loc, a crescut de vreo trei ori. Ceea ce se intampla acum este o componenta a acestei agresiuni a non-democratiei din zona estica, ruseasca, si Orientul Apropiat, impotriva Europei, impotriva Uniunii Europene. Este o parte a acestei crize care a facut ca nimeni sa nu mai vorbeasca despre agresiunea rusa. Statul Islamic si criza refugiatilor a acoperit complet problema agresiunii ruse, este componenta acestui razboi”, a declarat generalul Degeratu, citat de flux24.ro.

„Este limpede ca aici este o problema pe care a generat-o atitudinea noastra fata de Turcia si probleme Turciei in zona, atitudinea Uniunii Europene fata de Grecia si fata de problemele ei in UE, care de asemenea sunt legate de Rusia, si daca vedem ruta, criza de acum are un anume specific: Grecia, Macedonia. Serbia, Ungaria. Am putea sa spunem ca este surprinzatoare, insa ea a incepute la exact o saptamana dupa ce s-a terminat gardul de construit de catre Ungaria. Nu vi se pare interesant ca mai intai s-a terminat de construit gardul si dupa aceea a inceput fenomenul migratiei in zona aceea? Pare o operatiune bine organizata, trei sferturi dintre acestia sunt mai bine imbracati decat 10 – 15% din populatia Romaniei. Aceasta este o invazie planificata. Stim ca vin din Siria, stim ca vin unii din Afganistan, dar iertati-ma, sa vina cineva din Afganistan cu un carucior”, a mai precizat Degeratu.

Generalul Grumaz a fost in asentiment cu Degeratu. „Nu pot sa-l contrazic pe fostul sef al Statului Major General. Eu pot sa vin sa adaug ceva. Eu cred ca acest flux de migratie este ajutat. Toti cei pe care ai vedeti ca trec au rude care traiesc in Occident. Totusi, sa vii cu 30 de rude si sa te duci in Suedia la un frate… Problema noastra este nu sa punem graniceri mai multi. Sa ducem tancuri., problema este sa cream o infrastructura ca sa-i primim”, a spus Grumaz.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: