Categories: news

Doi italieni, BATUTI de interlopi in Deva pentru ca au luat apararea unei FEMEI – VIDEO

Scene socante in centrul orasului Deva. Doi italieni au fost calcati in picioare la propriu de interlopi. Atacul sangeros a pornit pe terasa unei gelatarii detinute de un italian. O femeie a fost luata la palme de unul dintre interlopi, iar italianul a sarit sa o apere si atunci a inceput bataia.

Scena de agresiune l-a avut in rolul principal pe Raul Locsei, zis „Unguru”, un barbat din Deva, cunoscut in lumea interlopa a urbei, scrie mesagerulhunedorean.ro. Acesta, impreuna cu un amic de-al sau, zis „Mihet”, i-a snopit in bataie pe doi barbati, de origine italiana si au agresat alte trei persoane, printre care doua femei, sub ochii copiilor acestora si in vazul a zeci de oameni.

„Stateam la terasa localului (Gelateria «Amore Mio» -n.n., in foto), impreuna cu alti prieteni si copiii lor in momentul in care Locsei s-a apropiat si i-a tras o palma unei fete de la masa. Nu am putut sta pasivi si am intervenit in apararea fetei, eu si prietenul meu Massimo Scarpelini, cerandu-i explicatii pentru acel gest. Moment in care Locsei l-a chemat pe prietenul lui, un barbat foarte masiv si au sarit impreuna la bataie. Cel mai tare a fost lovit Massimo, pe care l-au pus jos si l-au batut cu picioarele, i-au spart ochelarii, i-au rupt hainele de pe el. Nici cand era cazut jos si copiii strigau speriati nu s-au oprit din lovituri. Este inadmisibil sa se intample asa ceva in vazul atator oameni. Am pus o afacere pe picioare aici, am investit bani multi si nu pot admite ca un bataus sa-si bata joc de munca mea”, spune Paolo Olmino, proprietarul localului.

Pe langa loviturile primite si mai multe bunuri distruse, italienii sustin ca au fost injurati ca la usa cortului de cei doi agresori. In urma bataii, Massimo Scarpelini s-a simtit rau, acesta fiind transportat la spital, in stare de semi-constienta de un echipaj SMURD. Barbatul a fost consultat de catre medici, care au constatat ca are lovituri in zona capului, gatului si membrelor, aplicandu-i tratamentul corespunzator.

La fata locului s-au deplasat trei echipaje de politisti, care au stat de vorba cu victimele, dar si cu Raul Locsei, pe care l-au prins la oarecare distanta de locul agresiunii. Dupa o discutie cu oamenii legii, Locsei a fost lasat sa plece, dupa ce a mai adresat cateva replici victimelor, de fata cu oamenii legii.

Potrivit IPJ Hunedoara, cei doi agresori au fost sanctionati in lipsa cu amenzi de 500 si 1.000 de lei pentru tulburarea linistii publice, politistii intocmind dosar penal pentru lovire si alte violente.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Sondaj comandat de PNL. Burduja anunta ca a trecut pe locul 3: „Sunt la 7% distanta de locul 1”

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja, a transmis pe grupurile interne ale PNL rezultatele…

19 minute ago

Ignorand total faptul ca Rusia este stat agresor, China acuza SUA ca ar fi „direct responsabile de crearea si amplificarea crizei ucrainene”

Statele Unite sunt direct responsabile pentru crearea si dezvoltarea crizei ucrainene pana la stadiul actual,…

10 minute ago

Presedintele cubanez cere SUA sa scoata Cuba de pe lista statelor care sponsorizeaza terorismul

Presedintele cubanez Miguel Diaz-Canel cere Statelor Unite sa scoata Cuba de pe lista statelor care…

12 minute ago

Loviturile asupra aerodromului Belbek din Crimeea au distrus 3 avioane rusesti, arata imaginile din satelit. Au fost folosite rachete ATACMS

Imaginile din satelit din 16 mai ale urmarilor presupuselor lovituri cu rachete ucrainene asupra aerodromului…

57 de minute ago

Lovitura pentru Antena 1, Ovidiu Oanta s-a razgandit si ramane la Pro TV: „Chibzuinta e cea care primeaza”

Ovidiu Oanta sugereaza intr-o postare pe Facebook, vineri, ca s-a razgandit si ramane la Pro…

45 de minute ago