Doi liberali care fac blat cu PSD, „cele mai mari piedici pentru candidaturi comune la Bucuresti”. USR cere PNL sa renunte la sustinerea lui Dan Cristian Popescu si a lui Dan Croitoru

politica

Presedintele USR Bucuresti, Claudiu Nasui, anunta ca „cele mai mari piedici pentru candidaturi comune la Bucuresti  (cu PNL) sunt candidaturile potentiale ale domnilor Dan Cristian Popescu si Dan Croitoru”.

„USR-PLUS isi doreste candidati comuni curati pentru Bucuresti. Putem impreuna sa scapam Bucurestiul de PSD?

Daca domnul Orban crede intr-adevar ca ‘singurul adversar este PSD’, PNL nu trebuie sa insiste asupra unor persoane care au avut legaturi directe si puternice cu PSD in ultimii 15 ani.

Nu este rezonabil ca PNL sa conditioneze unitatea de sustinerea unor politicieni care au avut cardasii profunde cu PSD.

Cele mai mari piedici pentru candidaturi comune la Bucuresti sunt candidaturile potentiale ale domnilor Dan Cristian Popescu si Dan Croitoru.

Domnul Dan Cristian Popescu a strans o avere fabuloasa de cand lucreaza in primarie si are legaturi stranse cu PSD. Conduce primaria sectorului 2 din functia de viceprimar al domnului Toader, primar PSD. Si a format si coordonat majoritatea PSD-PNL in Consiliul Local sector 2.

Domnul Dan Croitoru, de asemenea, s-a afirmat prin faptul ca a fost un mare sustinator al domnului Vanghelie (PSD) in Consiliul Local sector 5. Astfel a devenit viceprimar si mana dreapta a domnului Vanghelie.

Fara astfel de candidaturi, negocierile pentru candidati comuni se pot finaliza rapid. Punem doar conditii de bun simt. Genul acesta de candidati nu sunt ‘adversari ai PSD’, dimpotriva s-au dovedit a le fi prietenii lor buni si loiali.

Intelegem sa negociem orice dar nu principii. Nu vom negocia niciodata in dauna oamenilor. Obiectivul nostru nu este doar sa castigam cu sigla, si in practica sa nu schimbam nimic. Obiectivul nostru este sa schimbam efectiv administratia. Nu doar un primar cu altul. Nu doar un logo de partid cu altul. Iar pentru asta, castigarea alegerilor este doar primul pas.

Intrebarea cheie ramane: daca unitatea dreptei se impiedica in doi apropiati ai PSD-ului, oare dreapta mai este dreapta?”, a scris Nasui pe Facebook.

Un mesaj similar a postat pe Facebook si liderul PLUS, Vlad Voiculescu.

Premierul Ludovic Orban a declarat joi seara ca, in ceea ce priveste candidatii pentru Bucuresti la alegerile locale, ar prefera sa se ajunga la o intelegere, „singurul adversar fiind PSD”.

El a lasat sa se inteleaga ca se refera la USR.

„Sigur ca as prefera sa ajungem la o intelegere. Asa cum noi am facut un sacrificiu si l-am sprijinit pe Nicusor Dan, noi ne-am dori sa mergem pe o formula comuna si la sectoare, si la consiliile locale. Daca altii nu vor fi de acord, va trebui sa intram in competitie, dar intr-o competitie in care nu avem decat un singur adversar – PSD, iar obiectivul nostru este sa scoatem complet PSD-ul din Bucuresti”, a declarat Orban la B1 TV.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: