news

Doi politisti rutieri au fost raniti in misiune dupa ce au fost implicati intr-un accident la Savinesti / Politistii, acuzati ca au pornit prea tarziu girofarul

Doi politisti din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Neamt au fost raniti dupa ce autospeciala in care se aflau a fost implicata intr-un accident rutier, marti seara, pe DN 15, in localitatea Savinesti, scrie Agerpres.

Politistii au observat in trafic, venind din sens opus, doua autoturisme care rulau cu viteza excesiva, au pornit semnalele luminoase si sirena pentru a-i determina sa opreasca. Cei doi soferi nu s-au conformat. Atunci conducatorul autospecialei de politie a intors brusc masina si a taiat calea unui autoturism marca BMW cu care au intrat in coliziune. Din fericire BMW-ul nu a avut viteza, asa ca cei doi politisti sunt acum in afara oricarui pericol, dupa cum informeaza IPJ Neamt.

Purtatorul de cuvant al IPJ Neamt, Ramona Ciofu, a precizat ca autospeciala avea in functiune sistemele de avertizare sonore si luminoase.

Soferul BMW-ului sustine ca politistii au pornit sirena si girofarul dupa ce a inceput manevra de intoarcere in loc, lucru care l-a surprins si care l-a determinat sa franeze puternic. Totusi, nu a avut timp sa evite coliziunea, potrivit tvmneamt.ro.

„In evenimentul rutier au fost implicate un autoturism in care se aflau trei persoane si o autospeciala din cadrul Serviciului Rutier Neamt, in care se aflau doi politisti. Autospeciala avea semnalele acustice si luminoase pornite. Cei doi politisti au fost preluati de echipajele medicale si transportati la spital”, a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Neamt.

Pompierii au intervenit la accident cu o autospeciala pentru descarcerare, o autospeciala de stingere si doua ambulante SMURD.

„Pompierii au actionat pentru scoaterea celor doua cadre ale IPJ din autoturism, care au fost preluate si transportate de echipajele SMURD la Unitatea de Primiri Urgente Piatra-Neamt”, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Neamt, Irina Popa.

Si celelalte trei persoane, din masina implicata in accident, au primit ingrijiri medicale.

Politistii efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal privind infractiunea de vatamare corporala din culpa pentru a stabili cauzele si imprejurarile in care s-a produs accidentul.

Urmareste-ne si pe:
Victor Mihalache

Share
Published by
Victor Mihalache

Recent Posts

Caz neverosimul in Mehedinti: un profesor si un paznic de la DGASPC, arestati dupa ce ar fi violat sapte copii institutionalizati

Un instructor pentru educatie al Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva „Constantin Pufan” si un paznic…

15 minute ago

Donald Trump socheaza din nou: pe contul de Truth Social al fostului presedinte a fost distribuit un videoclip care vorbeste despre un „Reich unificat”

O inregistrare video postata luni pe contul lui Donald Trump pe reteaua sa de socializare…

30 de minute ago

Dupa moartea sa intr-un accident de elicopter, apar amanunte socante despre trecutul sangeros al „Macelarului din Teheran”

Fostul presedinte iranian Ebrahim Raisi a fost unul dintre cei mai inversunati inamici ai reformelor,…

45 de minute ago

Un student ucrainean arestat in Rusia pentru postari impotriva razboiului, salvat din inchisoare dupa ce prietenii sai au cerut ajutorul fiicei lui Putin

Pana de curand, cetateanul ucrainean Serhii Hulko a fost un student la medicina cu rezultate…

O oră ago

Joe Biden critica mandatele de arestare cerute de CPI impotriva liderilor israelieni: „Ofensiva Israelului in Gaza nu este un genocid”

Presedintele american Joe Biden a declarat luni ca ofensiva israeliana in Gaza "nu este un…

O oră ago