Doi scandalagii din PSD s-au luat la harta: „M-am lasat pacalit de Ponta. Codrin Stefanescu si-a asumat rolul de a ma da afara din partid”

politica

Europarlamentarul Catalin Ivan a precizat vineri, la Antena 3, ca este membru PSD. In mai 2015, Ivan a fost exclus din organizatia PSD Sector 1 la presiunile lui Victor Ponta.

„Sunt in PSD si sunt mandru, N-as pleca in alta parte”, a afirmat Catalin Ivan, vineri, in emisiunea „La ordinea zilei”.

„Codrin Stefanescu si-a asumat rolul de a ma da afara din partid. Venea saptamanal si spunea ca am fost dat afara din partid. Eu ieseam si spuneam ca nu am fost dat afara din partid”, a precizat Catalin Ivan.

„Am o relatie foarte buna cu politicienii de la conducerea PSD si din teritoriu, si la nivel central(…). Sa stea linistit, sunt un membru de partid cu acte in regula”, a adaugat europarlamentarul PSD.

In martie, conducerea PSD Sector 1 Bucuresti l-a suspendat din partid, pentru 12 luni, pe Catalin Ivan. Ulterior, in luna mai a aceluiasi an a fost exclus.

„Am facut o greseala fundamentala in 2010, cand m-am lasat pacalit de Victor Ponta si l-am sustinut. Daca nu ma lasam pacalit, nu era presedinte al PSD, a iesit la limita. I-am adus 34 de voturi, de la Iasi, care au facut diferenta. A insistat sa merg eu cu el, la o conferinta la Iasi (….) si mi-a zis ‘da-l incolo pe Gheorghe Nichita’ (…) Mi-a spus: ‘cine crede ca pe vreme lui Adrian Nastase era dictatura in PSD, se insala. O sa le arat eu dictatura’.

Am crezut ca glumeste. Dar, dupa cum a condus partidul, nicio decizie nu s-a luat in Biroul Permanent National al PSD, cata vreme am fost presedinte al acestui for. S-a discutat in biroul lui Victor Ponta. Veneau si impuneau decizia. E dictatura in PSD si eu voi lupta cu Victor Ponta pana cand va pleca din politica si PSD”, spunea atunci Ivan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: